Anamaria Vasile

Mireasa a fost adusa in mijlocul ringului de cei sapte frati ai sai

Toate fetele îşi doresc un frate mai mare care să le ocrotească şi să le fie alături în momente speciale… dar să ai şapte fraţi e cu siguranţă ceva cu totul deosebit.

Coregrafiile speciale de care s-au bucurat atât rudele mirilor cât şi prietenii invitaţi la petrecere au dat un farmec aparte evenimentului.

Mireasa împreună cu ginerele au fost surprinşi de cei şapte bărbaţi care au pregătit pentru acest eveniment un moment artistic deosebit.

Cu siguranta nunta este un eveniment absolut important in viata oricarui cuplu, si acordati o atentie deosebita fiecarui detaliu, incepand cu tinutele si terminand cu detaliile de decorare.

Insa un alt detaliu important care nu trebuie sa fie dat uitarii este primul dans al vostru, acel dans care deschide nunta, cand sunteti in centrul atentiei si cand trebuie sa fiti la fel de gratiosi precum tinutele pe care le-ati ales.

Dansul in cuplu este adevarata arta, insa este o arta pentru care nu este nevoie de un efort urias ca sa o cultivi, si este ca mersul pe bicicleta: o data ce ai invatat nu mai uiti.

De aceea, daca visati acel vals traditional, maiestuos si romantic, la inceput de nunta, iti recomandam cursuri de dans. 4-5 sedinte cu un instructor profesionist sunt indeajuns pentru ca voi sa va simtiti bine impreuna, sa invatati pasii si sa va bucurati de farmecul dansului.