Anamaria Vasile

Victor Slav, mesaj direct catre Bianca Dragusanu: “La un moment dat, toti achitam”

La vestea despartirii cuplului format din Bianca Dragusanu si Victor Slav nu se astepta nimeni. De foarte putin au devenit parintii unei fetite minunate, iar relatia lor parea mai inchegata ca niciodata.

Stirea despre despartirea lor a tinut mult timp primele pagini ale ziarelor, iar la momentul respectiv a existat o singura declaratie a fostei prezentatoare Tv in care explica motivele pentru care au luat aceasta decizie. Insa, la nici macar o zi de la anuntarea despartirii celor doi, Bianca a aparut in compania noului sau iubit, Tristan, un tanar sportiv, mult mai potent financiar decat fostul sau partener.

Au urmat multe declaratii venit din partea celor doi si ale apropiatiloor acestora, dar toate au avut un punct comun: cei doi isi vor creste fetita impreuna si vor avea grija sa nu ii lipseasca nimic niciodata.

Daca Bianca a trecut mai usor peste despartire, se pare ca Victor nu. Incarca poze pe retelele de socializare in care arata ca este fericit, dar surse din anturajul sau au declarat ca acesta a fost extrem de afectat de despartire. Mai ales ca el nu se astepta ca Bianca sa isi gaseasca pe cineva atat de repede.

Recent, i-a adresat un mesaj direct fostei sale partenere:

“In functie de pacatele savarsite si de presurile pe care le-am tras fiecare de sub picioarele altora, la un moment dat toţi achitam prestatiile cu niste monede care nici nu stiam ca exista.”

Cum era de asteptat, reactiile nu au intarziat sa apara pe pagina oficiala a prezentatorului si au fost toate pline de incurajari. Faptul ca acesta sufera a fost vizibil pentru toata lumea.

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă au devenit soț și soție și în fața lui Dumnezeu, au ales să se cunune religios în prima zi din luna septembrie. Printre vedete s-a numărat și Victor Slav, cel mai bun prieten al mirelui, care a dorit să îi facă o urare și pe rețelele de socializare.

După despărțirea de Bianca Drăgușanu, Victor nu a dat vreun semn că ar avea o relație, potrivit declarațiilor sale, nu și-a găsit încă pe cineva. Așadar, prezentatorul de la Kanal D a venit singur, ne însoțit la cel mai important eveniment al “fratelui” său.

“Casa de piatra si la multi ani frate drag! 20 de ani de prietenie adevarata”, a scris Victor Slav la imaginea publicată, în care apare alături de Bogdan Vlădău.

Bianca, adevărul despre despărțirea de Victor Slav: „Noi nu mai eram fericiți demult!”

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au tot vorbit despre despărțire în ultimele șase luni și s-au hotărât să pună capăt relației. Au rămas prieteni foarte buni și își cresc împreună fetița, pe Sofia Natalia. Micuța nu știe și nu simte că părinții ei sunt despărțiți, spune Bianca.

„Eu sunt om un sincer și asumat. Noi nu mai eram fericiți de mult. Am tot vorbit despre acest lucru în ultimele șase luni, după ce am sărbătorit Revelionul împreună. Nu eram fericiți, nu poți să mimezi fericirea, atunci când nu e cazul. Victor este un om responsabil și capabil.

Victor ne va fi alături mereu. Avem un copil minunat împreună și sunt sigură că Sofia nu va simți că noi suntem despărțiți. Este mai bine așa, decât să ne vadă nefericiți. Dacă copilul meu mă vede că nu sunt fericită, este și ea nefericită. Despre dragoste nu se vorbește se trăiește”, a explicat Bianca Drăgușanu, la Xtra Night Show.