Anamaria Vasile

Matilda Pascal Cojocarita a scazut in greutate, 10 kilograme in 2 luni renunțând la trei alimente

Matilda Pascal Cojocarita este una dintre cele mai iubite artiste din Romania. Aceasta a dezvaluit cum a reusit sa slabeasca 10 kilograme in doua luni, iar solutia este la indemana tuturor. La 59 de ani, solista a reusit sa arate la fel de bine ca in tinerete.

Putina lume stie faptul ca Matilda Pascal Cojocarita a fost in anul 1979 prima Miss din Romania. Atunci, artista a castigat concursul „Munca, Tinerete, Frumusete”.

Cantareata a renuntat la numai trei alimente in aceasta perioada. Cele trei alimente pe care nu le mai are in alimentatie sunt zaharul, carnea rosie, de vita si de porc. Iar noul regim alimentar adoptat o face sa aiba un tonus bun, potrivit ei.

„Mananc doar carne de pasare, de la tara, si peste. Nu mai consum carne de porc si de vita. In paralel, am renuntat si la zahar, la fainoase si evit prajelile. Ma simt mult mai bine asa. Si mult mai usoara. Am slabit aproape 10 kg, parca sunt alt om”, a povestit Matilda Pascal-Cojocarita pentru Click!

Iar rezultatele sunt vizibile cu ochiul liber.

Interpreta este implinita si in viata personala. Interpreta, care este casatorita cu dirijorul si violonistul Stefan Cigu, se simte implinita si in viata personala.

Cei doi au trei nepoti. Doi baieti de la fiul ei, Alin Pascal, Adam si Tudor, si o fetita, Miriam, de la Horatiu, fiul lui Stefan Cigu.

„Ei sunt bucuria mea. Miriam este printesa familiei, batausa familiei, cea careia buni o sa-i dea toate bijuteriile ei”, mai spune artista. Adam are 5 ani si 5 luni, Tudor 3 ani si 11 luni, Iar Miriam, 3 ani si o luna. „

Trebuie sa aveti si dumneavoastra un sot ca al meu, sa va iubeasca, sa va respecte, sa va ofere tot ce inseamna dragoste, pentru ca noi suferim de asta. Si daca barbatul de langa noi ne ofera toate acestea, nu ne mai trebuie altceva, fiti sincere, doamnelor, si recunoasteti ca asa este”, este de parere solista.