Anamaria Vasile

VIDEO Andra a intonat imnul României pe Arena Naţională la ceremonia dedicată Simonei Halep

Simona Halep a prezentat trofeul câştigat la Wimbledon 2019, miercuri seară, pe Arena Naţională, în uralele a 30.000 de români. Cântăreaţa Andra este cea care a intonat imnul României.

Simona Halep a ajuns, astăzi, de la ora 19.00, pe „Arena Naţională“ pentru a-şi celebra succesul de la Londra, după un turneu de vis care i-a adus al doilea Grand Slam din carieră.

Andi Moisescu este cel care a prezentat evenimentul, iar Andra a intonat imnul României în prezenţa a 30.000 de români aflaţi pe stadion (video min. 7:00).

Pe tot parcursul intonării imnului, Simona Halep a rostit şi ea versurile. Printre cei prezenţi pe stadion s-au numărat foştii sportivi Ion Ţiriac, Daniel Dobre, Gabriela Szabo, Mihai Leu, Elisabeta Lipă şi Gică Popescu.

„E seara noastră, nu doar a mea. Am fost inspirată de aceşti campioni, care au venit alături de mine în această seară. E o bucurie să fiu alături de aceşti oameni care au venit, în mod special, să mă vadă. O parte din acest trofeu aş vrea să-i dedic mamei mele. Le mulţumesc parinţilor, au fost cei mai importanţi pentru mine ca să pot ajunge, astăzi, în faţa dumneavoastră. Le mulţumumesc şi antrenorilor pe care i-am avut. Bineînţeles, doamnei Virginia Ruzici. Îi mulţumesc lui Ilie Năstase, care ne-a făcut să iubim acest sport. Dar şi domnului Ion Ţiriac, care mi-a dat nişte sfaturi foarte dure (râde). Mulţumesc, România! O să trăiesc toată viaţa aici“, a rostit Simona Halep pe Arena Naţională. Simona Halep a obţinut o performanţă uriaşă la Wimbledon, reuşind să cucerească trofeul probei individuale feminine, după ce a învins-o, în finală pe americanca Serena Williams, cu scorul de 6-2, 6-2.

Cariera Simonei Halep a crescut prin munca incredibilă pe care a depus-o, dar și prin energia și aprecierea publicului. Acum, pe Arena Națională, proaspăta învingătoare de la Wimbledon le prezintă fanilor trofeul câștigat și le mulțumește la rândul ei http://bit.ly/2XVEa2s

Publicată de Adevărul pe Miercuri, 17 iulie 2019

sursa: adevarul.ro