Anamaria Vasile

VIDEO! Angajata unui supermarket, filmată într-un moment… mizerabil! Ce făcea cu mezelurile

VEZI VIDE MAI JOS
O angajată a unui magazin a fost filmată în timp ce șterge cu o cârpă mezelurile, pentru ca acestea să arate mai aspectuos pentru clienți. Înregistrarea a fost postată de un interunaut pe Facebook. Utilizatorul susține că filmarea a fost făcută într-un supermarket din Cernăuți, Ucraina.

Angajata este surprinsă ștergând cu o cârpă toate mezelurile din vitrină, în încercarea de a le face să arate mai bine pentru oamenii care vin să cumpere din supermarket. Femeia ia pe rând „cârnații tradiționali” și îi „lustruiește” cu cârpa. Comentariile internauților revoltați, care au fost făcute în trei limbi, română, rusă și ucraineană, nu au întârziat să apară. Unii oameni au atras atenția asupra faptului că în acest fel se procedează deja de câțiva ani în toate magazinele care comercializează mezeluri.Cum au reacționat oamenii
„Să mănânce ea salamul acela!”, „Vai de noi!”, „Absolut scârbos”, „95% din supermarket-uri fac lucrul ăsta. Nu mai zic de faptul că pun carnea în lapte și apă, apoi o usucă”, „O inspecție la acest supermarket ar fi bună”, au comentat internauții. Alții i-au luat apărarea femeii, spunând că este vorba despre altceva: „Cârnații și salamurile uscate care conțin sare se usucă în continuu, mai ales în fridigedere cu ventilație.

Din cauza asta, sarea se albește pe acest timp de mezeluri. Clienții nu știu și confundă sarea cu mucegaiul, refuzând să le mai cumpere, deși ele sunt mai bune pe măsură ce se usucă. Ungerea lor cu puțin ulei împiedică apariția acestui aspect necomercial. Tanti din imagine putea folosi șervețele curate, îmbibate în puțin ulei și mănuși de plastic pentru o igienă corectă”.