Anamaria Vasile

WOW! Cum arăta Ilinca Vandici la debutul în showbiz? Era foarte schimbată față de prezent

Acum e una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare, având deja o carieră de succes pe TV. Acum 15 ani, însă, ea devenea cunoscută grație unor concursuri de miss, în urma cărora a ieșit câștigătoare. Cum arăta pe atunci?

Ei bine, de notat ar fi că arăta total diferit. Ilinca Vandici avea doar 17 ani și defila fără jenă în costum de baie, punându-și în evidență formele apetisante. Așa și-a adjudecat, pe rând, titlul de ”Premiul Presei” la ”Moderl of The World România”, ”Miss Bihor” ori ”Miss Mamaia”.

Culmea e că Ilinca a fost încurajată spre profesia de model chiar de către tatăl ei, care a sfătuit-o să participe la concursul „Miss Bihor”. ”Când eram mică eram retrasă, eram la locul meu, dacă îmi spunea cineva că sunt frumoasă, roșeam. Am făcut un pariu cu tatăl meu. Am aflat că se organizează «Miss Bihor», în Oradea, iar el mi-a zis: «Pai tu de ce nu te duci?». I-am spus «Nu mă duc, lasă-mă în pace». Până la urmă m-a convins. Și m-am dus la concurs, am stat în cantonament 3 luni de zile, am luat «Miss Bihor». După care am venit în București”, își amintea Ilinca de începuturi.

În prezent, Ilinca Vandici e prezentatoarea emisiunii ”Bravo, ai stil!”. Ea e căsătorită încă din 2017 cu Andrei Neacșu, alături de care are și un băiețel.

Loading...