Anamaria Vasile

Cum arată starul din ”Doi bărbați și jumătate”? Charlie Sheen a recunoscut că are HIV și și-a îndreptat viața

Timp de 12 ani a făcut furori în serialul ”Doi bărbați și jumătate”, care îl avea în rol principal. Din păcate, în martie 2011, era concediat de postul CBS din cauza problemelor din plan profesional. Consumul de droguri, de alcool și violența domestică au fost motivele principale ale căderii sale din rangul de superstar.

Ani la rând, Charlie Sheen și-a sabotat propria viață, fiind de notorietate relațiile lui cu femei de moravuri ușoare și consumul de substanțe interzise. A adunat, rând pe rând, amenzi de condus sub influența alcoolului, acuze de violență domestică și alte infracțiuni. În 2016, însă, actorul recunoștea, pentru prima dată, că a fost diagnosticat cu HIV și că viața lui a luat o tornură neașteptată.

Iunie 2019. Charlie Sheen la 53 de ani

Pe atunci, Charlie Sheen recunoștea că a fost forțat să anunțe public că are HIV, din cauza faptului că era șantajat de o persoană cu această informație.”Sunt aici şi confirm că am fost diagnosticat pozitiv cu HIV, am aflat acum patru ani, iar astăzi m-am eliberat de povară”, a declarat Charlie Sheen în acel interviu. Astăzi, ajuns la 53 de ani, actorul și-a recuperate viața. A urmat un tratament corespunzător, a renunțat la alcool și droguri și s-a dedicat celor 5 copii ai săi.

Loading...