Anamaria Vasile

Zodiile care nu scapă de divorţ nici dacă se leagă cu lanţuri de partener

Acestea sunt cele câteva zodii care sunt predispuse să divorțeze. Motivul este atitudinea lor în relație. Iată care sunt cele 4 femei care vor fi nefericite din cauza unei despărțiri.

Berbec

Femeile din această zodie își aleg partenerul din impuls. Apoi abia încep să analizeze situația pentru a-și da seama dacă au luat decizia bună pentru ele sau pentru el.

Berbecii sunt destul de încăpățânați și se implică în conflicte, motiv pentru care partenerii lor trebuie să fie cumpătați și înțelegători. Singura cale prin care femeia din zodia Berbec nu se va despărți, va fi să învețe să lase de la ea atunci când e în relație.

Gemeni

Din păcate, femeile din zodia Gemeni sunt cam… infidele. Dacă nu te regăsești în această descriere, e de bine! Înseamnă că vei avea o relație fericită de lungă durată! Dar dacă știi că îți cam place aventura, trebuie să cântărești bine o eventuală decizie de unire a destinelor cu partenerul tău.

Fecioara

Fecioara nu se teme de decizii radicale și este capabilă de orice pentru a-și proteja independența și libertatea. De aceea, la prima abatere a partenerului, femeia din această zodie va avea curajul de a spune stop! Un lucru foarte bun de altfel, pentru că fericirea ei primează.

Sagetator

Are așteptări atât de mari, încât e aproape imposibil să le faci față. Așa că, în special Săgetătoarele aflate de a prima tinerețe vor avea nevoie de o schimbare în viața lor și nu e exclus ca aceasta să fie chiar partenerul de viață.

Ca să fii toată viața cu o femeie din această zodie, trebuie să fii mereu surprinzător și interesant!

Astrologii susțin că 2018 va fi anul marilor schimbări. O mare parte dintre nativi vor trece prin transformări radicale, majoritatea cu impact pozitiv asupra vieții lor.

Descoperă, așadar, cele 5 zodii care vor trece prin schimbări radicale în IULIE 2018.

TAURUL

Dacă până acum Taurii au fost fideli rutinei, anul 2018 le va bulversa existența. În acest an, iese la lumină o nouă versiune a personalității lor: vom avea, astfel, ocazia să facem cunoștință cu un Taur mai încrezător în forțele proprii și pregătit să descopere și să înfrunte ceea ce l-a speriat întotdeauna: necunoscutul.

În plan sentimental, Taurul va face tot ce ține de el pentru fericirea proprie, se va arunca în brațele iubirii cu frenezie, va trăi fiecare zi ca și cum ar fi ultima și va profita de orice ocazie i se va ivi în cale, lucruri pe care până acum nu obișnuia să le facă.

În ceea ce privește sectorul profesional, Taurul va fi puternic motivat să acceadă la noi oportunități în carieră, să vâneze promovările, ba chiar să-și schimbe jobul dacă cel actual nu-l mai satisface. Iar astrele vor fi de partea lui în toate aceste demersuri.

FECIOARA

Una dintre cele 5 zodii care vor trece prin schimbări radicale în 2018 este Fecioara. Pentru acești nativi, anul 2018 va însemna, în primul rând, evoluție personală. Restricțiile și interdicțiile pe care și le-a impus până acum vor deveni amintire. Astrele îi vor da Fecioarei puterea și încrederea necesare pentru a-și decide propria existență.

Pe plan profesional, va trebui, evident, să muncească pentru a obține ceea ce-și dorește, dar ambiția și determinarea ei, mai puternice ca niciodată, îi vor permite să bifeze aproape toate țelurile pe care și-a propus să le atingă.

În plan sentimental, lucrurile vor merge într-o direcție neașteptat de bună. Dacă sunteți într-o relație, aceasta se va îmbunătăți considerabil, căci partenerul de cuplu nu va avea cum să nu admire la voi naturalețea și lipsa de rigiditate, aspecte cu care nu prea era obișnuit până acum. Dacă sunteți singuri, 2018 are toate șansele să fie anul marii întâlniri.

LEUL

Cel mai extrovertit semn zodiacal, Leul, va avea și el parte de schimbări radicale în 2018. Acesta va renunța la o mare parte dintre obiceiurile sale, iar în schimbul acestei renunțări își va descoperi o față nouă a personalității sale.

Dacă până acum, superficialul a avut un loc important în viața Leului, în 2018 acesta va merge dincolo de aparențe, va analiza lucrurile și situațiile în profunzimile lor pentru a fi în acord cu valorile adânc ascunse în el. Această schimbare nu va fi întotdeauna ușor de suportat de el sau de cei din jurul lui, însă este extrem de importantă pentru că îi va permite să se concentreze asupra esenței lucrurilor, și nu asupra aparențelor.

Pe plan profesional, Leul va avea parte de instabilitate, însă vestea bună este că orice perturbare va avea impact pozitiv asupra carierei sale.

Sentimental, în 2018 Leul va avea parte de un nou început. Dacă este fericit în relația de cuplu, aceasta va deveni mai înfloritoare și se va consolida. Dacă nu este fericit cu partenerul de viață, în 2018 Leul va pune capăt relației și va începe de la zero, respectându-și cu sfințenie nevoile afective.

CAPRICORNUL

Capricornul este cel de-al patrulea semn zodiacal care se va redescoperi în 2018. După ce, în ultimii ani, acesta s-a interiorizat și s-a izolat, acum va vedea viața dintr-o altă perspectivă și va accepta cu mare ușurință schimbările din viața lui.

Capricornul nu va ezita să exploreze noi orizonturi în toate domeniile. El, care multă vreme s-a mulțumit cu rutina zilnică, își va întinde acum aripile și se va avânta fără nicio teamă către noi provocări.

Pe plan financiar, 2018 îi va aduce și venituri deloc de neglijat dacă știe să negocieze o promovare sau diverse contracte.

În sectorul sentimental, Capricornii singuri au șansa să-și întâlnească marea dragoste. Cei aflați într-o relație vor fi capabili să-și reevalueze comportamentul față de partener, să realizeze unde greșesc, să-și îndrepte greșelile și, astfel, să-și consolideze relația, ba chiar, acolo unde e cazul, să treacă la un alt nivel (oficializare, decizia de a avea un copil).

PEȘTII

Am ajuns și la ultima din cele 5 zodii care vor trece prin schimbări radicale în 2018. Contextul astral al anului 2018 îi va “ajuta” pe Pești să trăiască una dintre cele mai optimiste perioade. Ajutați de o excelentă intuiție, acești nativi vor ști să sesizeze oportunitățile care să le permită să avanseze și să-și atingă scopurile.

Până acolo, însă, Peștii vor mai trebui să-și depășească îndoielile și timiditatea. Iar astrele îi vor ajuta să devină mai încrezători ca niciodată și, astfel, să experimenteze împlinirea personală.

În sectorul profesional, Peștii vor reuși să se afirme, vor îndrăzni să-și asume riscuri și să solicite să li se dea mai multe sarcini de serviciu care să implice responsabilități mai mari.

În plan sentimental, Peștii aflați într-o relație de cuplu vor trăi o dragoste sublimă și vor face tot ce ține de ei pentru fericirea partenerului și pentru cea proprie. Celor singuri, în 2018, marea dragoste le poate bate la ușă.