Anamaria Vasile

Zodiile de care trebuie să te ferești

Ai întâlnit și tu acea persoană care te face mereu “din vorbe”? Dacă te întrebi cum reușește, e posibil ca astrele să-ți ofere răspunsul.

Există anumiți native care te întorc pe toate părțile și te fac să cedezi imediat.

Unii o fac atât de subtil încât ceilalți nu-și dau seama că sunt controlați.

Deși tu crezi că lucrurile pe care îi determini pe alții să le facă sunt spre binele lor, s-ar putea intâmpla să nu fie văzute așa și de cealaltă parte.

Ți se pare că ți se potrivește această descriere? Vezi dacă ești pe lista celor mai manipulatoare zodii :

Pești

Peștii niciodată nu plănuiesc să profite de bunătatea celor din jur, însă au tendința de a juca rolul unei victime.

Își vor folosi în mod neintenționat greutățile pentru a obține simpatia, astfel încât să aibă ceea ce își doresc. Ei doar se gândesc că își folosesc sinceritatea pentru suferința lor, dar în realitate atrag nefericirea de partea lor.

Scorpion

Știm faptul că atunci când Scorpionii provoacă o discuție, vor face tot ce le stă în putință doar să-și atingă țelul, chiar dacă este vorba despre o răzbunare.

Vor profita de bunătatea oamenilor și chiar vor privi asta într-un mod cinic. Într-o confruntare, un Scorpion va încerca să-și nege vinovăția

Gemeni

Atunci când Gemenii se gândesc mai mult timp asupra lucrurilor, chiar au dubii dacă să profite de o persoană, și implicit, de bunătatea acestuia.

Dacă cineva începe să bănuiască comportamentul lor ușor intrigant, ei vor crea chiar și o diversiune.

Săgetător

Dacă un Săgetător are nevoie să stea într-un loc și nu mai găsește niciun loc la hotel, cu siguranță va profita de bunătatea unui prieten care se va oferi să stea la el acasă.

Dacă are nevoie să stea pentru o vreme, va apela la o scuză precum faptul că nu are unde să stea sau chiar la conștiință împotriva lor.

Balanță

Balanțele vor ca toți oamenii din jurul lor să fie fericiți, inclusiv și ei să fie fericiți, iar faptul că profită de bunătatea oamenilor nu este un lucru rău pentru ei.

Își folosesc farmecul natural ca să-i influențeze pe ceilalți, dar și abilitatea de a le spune celorlalți exact ceea ce vor să audă.