Anamaria Vasile

5 piese vestimentare care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei

Eu nu obișnuiesc să merg la shopping să cumpăr munți de haine. Și, în niciun caz, nu cumpăr haine doar pentru că sunt la modă, pentru că aceste tendințe trec de la un sezon la altul, iar acele ținute nu vor mai fi purtate.
Aleg să cumpăr piese vestimentare care să se potrivească în ani de zile, important fiind să îmi vină bine și să mă avantajeze.

Am grijă să am în șifonier 5 piese vestimentare care merg asortate cu o mulțime de haine și accesorii, astfel încât să obțin ținute adecvate oricărei ocazii.

5 piese vestimentare obligatorii pentru orice femeie pe care eu le am în garderobă

1. O pereche de blugi simpli

Blugii merg purtați în orice variantă, sport, casual, elegantă, cu bluze basic sau mai deosebite, cu adidași sau cu tocuri. De aceea, am optat pentru o pereche foarte simplă și clasică, fără tăieturi sau aplicații. Pot accesoriza acești blugi și cu un rucsac și cercei simpli, plus un ceas, dar și cu o poșetă și cerceii mai eleganți, cu o brățară la mână.

2. O pereche de pantaloni croială clasică

Pentru o întâlnire de afaceri, o ședință cu părinții sau pur și simplu o zi în care vreau să mă îmbrac mai elegant, pantalonii clasici mă scot din impas. La fel ca și blugii, merg accesorizați și cu teneși, dar și cu sandale cu talpă înaltă, în funcție de look-ul pe care urmăresc să îl obțin.

3. O cămașă albă simplă

Cămașa albă merge purtată cu blugii sau pantalonii menționați mai sus, dar și cu o fustă neagră sau din denim. Pentru a obține un look inedit, se poate accesoriza cămașa cu un colier mare, statement și cu pantofi cu toc.

4. O rochie neagră

Da, micuța rochie neagră este extrem de necesară în orice situație. Ai o petrecere spontană, chiar seara, după serviciu. Îmbraci repede rochia, pui o pereche de sandale, bijuterii și o poșetă. Ai un interviu, pui rochia, pui un sacou, balerini, cercei finuți și ești gata. Dacă nu e dintr-un material foarte elegant, poți încălța și o pereche de adidași pentru un weekend în parc cu familia. Rochia neagră avantajează pe oricine și este foarte versatile.

5. Un trening

Poate este surprinzător, dar este foarte bine să ai în șifonier un compleu sport tip trening. Este bun pentru o zi rapidă de cumpărături, pentru joaca cu cei mici, pentru o escapade la munte. Este foarte comod, este ușor de purtat și îți dă libertate de mișcare.