Anamaria Vasile

Aceasta imagine vine cu o lectie de viata pentru toate femeile. Aceasta femeie tocmai ce a distrus standardele de frumusete cu o singura postare:

Acesta este corpul meu. Nu este o imagine inainte de a slabi. Nu este o imagine dupa curele de slabire. Asa arata corpul meu intr-o zi de marti in decembrie 2015. Este o imagine reala. Acesta este un corp care iubeste proteinele, legumele si placintele si inghetata.

Acesta este un corp care iubeste abdomenele, genuflexiunile, flotarile si somnul. Acesta este un corp care a abuzat noaptea de mancare fast food si a fost stresat mult timp. Acesta este un corp care a suferit. Acesta este un corp care a implorat mila cand a fost diagnosticat cu Tiroidita Hashimoto.

Acesta este un corp care a fost numit:

– prea gras;
– prea slab;
– prea masculin;
– prea puternic;
– prea firav;
– prea mare;
– prea slabit. …
… si toate in decursul aceleasi saptamani.

Acest corp a fost evaluat in mod public, judecat si criticat… Unii oameni spun ca „ar face orice pentru a avea acest corp.” Altii spun ca „s-ar simți jenati daca ar avea acest corp.” Acesta este un corp pe care l-am supus multor torturi…

Si astazi? Astazi este un corp care este iubit, adorat si pretuit de singura persoana a carei parere conteaza – EU. Acesta este primul an din viata mea in care imi amintesc cate rezolutii am facut doar pentru a imi schimba modul in care corpul meu arata.

Acesta este un fel de libertate pe care nu as fi crezut ca o pot simti… si este al naibilui de bine.

Loading...