Anamaria Vasile

Amanetul auto, solutia salvatoare pentru romanii aflati in impas

Pentru ca in prezent bancile sunt tot mai stricte in privinta acordarii unui imprumut, nu reprezinta o solutie eficienta atunci cand oamenii au nevoie urgenta de o suma de bani. Din dorinta de a salva timp, romanii gasesc o solutie simpla, rapida si eficienta in serviciile oferite de un amanet auto.

Nu este de mirare de ce atat persoanele fizice, cat si cele juridice apeleaza la un astfel de imprumut. Formalitatile sunt minime, procesul este simplu si rapid, iar banii sunt primiti pe loc. Mai mult decat atat, masina ramane in siguranta, este supravegheata video pe toata perioada contractuala si este fotografiata atat la interior, cat si la exterior pentru a asigura proprietarul ca va fi in siguranta cat timp va fi amanetata.

Marco Amanet Auto – confidentialitate, siguranta si transparenta

Marco Amanet este printre primele case de amanet deschise in Romania, ce ofera servicii bazate pe incredere, transparenta si siguranta inca din anul 2011. De-a lungul timpului, serviciile de calitate au venit in intampinarea multor romani aflati in impas. Daca si tu traversezi o perioada dificila si ai nevoie de o suma de bani obtinuta intr-un timp scurt, te poti prezenta cu masina si actele masinii in original, urmand ca aceasta sa fie evaluata si sa primesti banii de care ai nevoie in maximum 20 minute, fie cash, fie in contul tau.

Un astfel de imprumut poate reprezenta solutia salvatoare pentru cei care sunt constransi de timp si depind de o suma de bani pentru a-si rezolva problemele care nu pot suporta amanare. Un alt aspect important este reprezentat de faptul ca Marco Amanet Auto este disponibil non stop, gata sa iti ofere sprijinul necesar, indiferent de ora sau de zi.

Principalele motive pentru care romanii apeleaza la un amanet auto

Exista o serie de avantaje pe care posesorii de autoturisme le pot obtine daca aleg sa apeleze la un amanet auto de incredere:

  • Spre deosebire de banca, proprietarul nu trebuie sa fie angajat sau sa plateasca impozituri pe venituri;
  • Perioada de returnare a banilor poate fi prelungita in functie de nevoile clientului;
  • Masina este recuperata fie imediat dupa incheierea contractului, fie dupa restituirea integrala a imprumutului;
  • Se pot obtine sume mari de bani in doar cateva minute.

Ei bine, acestea sunt principalele motive pentru care romanii plaseaza amanetul auto in topul preferintelor atunci cand au nevoie de bani si nu pot pierde timp in asteptarea birocratiei bancare.

Cea mai mica dobanda din Romania, la Marco Amanet Auto

Asigura-te ca esti foarte selectiv atunci cand urmeaza sa colaborezi cu un amanet auto, astfel incat sa fii convins ca dobanda este cat mai mica. Un alt aspect pe care trebuie sa il iei in considerare si care poate face diferenta este garantia auto. Aceasta te asigura ca in cazul in care nu poti restitui banii in timp util, poti beneficia de perioade de gratie.

Asadar, increderea, siguranta si timpul economisit sunt principalele motive pentru care tot mai multi romani aleg sa apeleze la serviciile unui amanet auto.