Anamaria Vasile

Vica Blochina a fost cerută în căsătorie de ziua ei de naştere

Vica Blochina a fost cerută în căsătorie. Da, da, aţi auzit bine. Focoasa blondină a primit marea întrebarea, dar suntem siguri că nici nu vă imaginaţi din partea cui.

Chiar dacă mulţi ar putea gândi că, evident, întrebarea a fost adresată de către iubitul ei, ei bine, lucrurile nu stau deloc aşa. Vica Blochina a fost cerută în căsătorie de nimeni altul decât Mircea Bărbulescu, bunul ei prieten.

Vica Blochina, cerută căsătorie de ziua ei de naştere

Blondina a primit marea întrebarea chiar în ziua în care a mai adăugat un trandafir în buchetul vieţii. Vica Blochina a fost foarte fericită în ziua în care şi-a sărbătorit ziua de naştere, asta pentru că a primit multe cadouri şi flori, iar toţi cei dragi i-au fost alături.

Vica Blochina, dezamăgită de bărbaţi

În cazul în care vă întrebaţi de ce Mircea Bărbulescu a fost cel care a cerut-o în căsătorie pe Vica Blochina, asta deşi cei doi nu au decât o relaţie de prietenie, răspunsul vi-l dăm imediat. Se pare că Vica Blochina a avut mereu dezamăgirea faptului că niciunul dintre bărbaţii care i-au trecut prin viaţă nu a cerut-o de navastă, astfel că acesta a ţinut să facă acest lucru în mod simbolic.

„Mulţumesc! Mi-aţi făcut ziua mai frumoasă! Vă mulţumesc din suflet pentru toate urările superbe primite astăzi. Vă pup cu drag şi vă doresc să aveţi parte numai de lucruri bune în viaţă! Vika Blochina😘😘❤️❤️”, a scris aceasta pe Instagram, alături de mai multe imagini de la ziua sa de naştere.