Anamaria Vasile

Bunicuța dansează salsa

O bunicuță care avea vârsta de 79 de ani a făcut vâlvă atunci când a participat la emisiunea Britain’s Got Talent atunci când a dansat cu partenerul ei un dans de salca extrem de rapid și de dificil.

Simon Cowell, unul dintre jurați, nu a fost deloc impresionat de prima parte a dansului lor, un tango, dar reacția lui către finalul dansului a fost fără precedent.

Sarah Patricia Jones, cunoscută și ca Paddy Jones, în vârstă de 83 de ani în prezent și partenerul ei, Nico Espinosa, în vârstă de 38 de ani,

au participat la emisiunea de talente din Marea Britanie în 2014 și au devenit senzația serii. Totuși, la început, nimic nu a părut ieșit din comun.

Prestația lor a început cu un tango, într-un ritm mai lent, iar acesta a fost momentul în care Simon Cowell nu doar că a căscat, dar a apăsat și butonul roșu, de refuz, total nemulțumit.

Lucrurile au luat o întorsătură ciudată în momentul în care a ănceput melodia salsa, iar Simon și-a regretat instant decizia.

Într-o schimbare rapidă de ritm, Paddy și Nico au uimit mulțimea și au atras toate privirile!

Dansul lor de salsa a conținut multe piruete periculoase, sărituri și prize care ar fi pus în dificultate și o dansatoare mai tânără.

În momentul în care numărul s-a terminat, toată lume a fost complet cucerită.

Unul dintre jurați, Amanda Holden tot repeta –incredibil, incredibil – și a mers mai departe cu aprecierea sa, apăsând butonul auriu care a trimis perechea adorabilă direct în semifinale.

După ce publicul și-a revenit din șocul prin care l-au trăit atunci când au văzut ce era Paddy în stare să facă la vârsta ei.

Membri juriului și-au exprimat admirația pentru cei doi fantastici. Juratul David Williams i-a spus lui Paddy:

„ești un exemplu perfect pentru oamenii de vârsta a treia, pentru că ai demonstrat că, indiferent de numărul anilor, încă poți fi incredibilă și frumoasă și capabilă de lucruri minunate. „

Jurata Alesha Dixon a adăugat: „Paddy ești eroina mea, ești incredibilă. Mă rog la Dumnezeu să fiu ca tine atunci când voi ajunge la vârsta ta.”

Simon Cowell, cel care, inițial, a respins-o pe Paddy, și-a regretat decizia și a spus: „uite, imi cer scuze pentru ceea ce am făcut.

În mod evident, am apăsat pe butonul roșu puțin prea devreme. Totuși, am făcut asta înainte să înceapă să se întâmple toate lucrurile acestea ciudate. Totul era prea lent și normal și apoi totul a luat-o razna. A fost extraordinar.”

Paddy deține titlul de cea mai în vârstă dansatoare acrobată de salsa și a intrat în Cartea Recordurilor.

După concursul din Marea Britanie, Paddy și Nico au continuat să apară pe scenă, încercându-și norocul și în versiunea franceză a emisiunii, “La France a un incroyable talent” unde au fost votați pentru runda următoare.

Nico spune despre partenera sa de dans: dacă ea poate, toți oamenii pot. Dacă vrei, poți!