Anamaria Vasile

Cât de anxios ești în funcție de zodie

Este interesant să observăm ce face fiecare zodie să se simtă anxios sau nervos. În astrologie, viața este simplă pentru anumite persoane, în timp ce pentru altele, este un nesfârșit joc de griji și frici.

Acestea sunt lucrurile care îți scot la suprafață anxietatea, în funcție de zodia ta:

Berbec

Nativii nu se simt bine atunci când au prea multe lucruri pe cap. Văd viața ca pe ceva ce trebuie dominat și nu vor ca ceilalți să îi vadă ca pe niște oameni, fiindu-le frică să ceară ajutor atunci când nu se mai descurcă.

Taur

Nimic nu contează mai mult pentru ei decât să se simtă în siguranță, atât în ceea ce privește relațiile, cât și în ceea ce privește viața profesională. Atunci când simt că îți pierd stabilitatea și nu pot duce la capăt ceea ce au început se simt extrem de anxioși.

Gemeni

Lași toate lucrurile mărunte să te afecteze, așa că ai nevoie de multe activități care să îți calmeze mintea și să te ajute să ajungi pe un făgaș normal.

Rac

Te stresezi foarte tare atunci când nu te simți în siguranță. Atunci când te simți înfrânt, tinzi să ai reacții nervoase. Nu ar trebui să lași sentimentele să se adune.

Leu

Dacă nu ești capabil să controlezi situația, devii imediat anxios. Trebuie să știi mereu că toate lucrurile se vor rezolva și că tu decizi fiecare aspect al vieții tale.

Fecioară

Nu le spune nativilor că ai succes în ceva, pentru că stresul din interior îi va face diabolici. Este important să se simtă încrezători, altfel se vor simți anxioși și vor acționa în consecință.

Balanță

Atunci când cineva întrece limita, nativii vor fi stresați. Mai mult, în situațiile în care cineva le refuză oferta de pace, pot ajunge să fie foarte nervoși. Balanța vieții lor nu poate să fie inclinată într-un fel sau altul, pentru că le strică starea de spirit imediat.

Scorpion

Oricât de puternici ar fi nativii, tot își doresc pace și liniște. Dacă nu au destulă intimitate și spațiu, devin imediat anxioși și nu se mai pot concentra așa cum o fac de obicei.

Săgetător
Nativii sunt stresați cel mai tare de societate. Nu pot rămâne prea mult timp în același loc pentru că au nevoie de acțiune. Dacă le este îngrădită această nevoie, atunci devin anxioși.

Capricorn

Sunt rădăcina propriei anxietăți. Pun prea multă presiune pe ei înșiși și stabilesc scopuri mult prea stricte. Atunci când nu ajung acolo unde și-au propus, anxietatea îi mănâncă de vii.

Vărsător

Nativii sunt stresați de ceea ce se petrece în jurul lor. Își fac griji despre problemele de mediu, sociale, la nivel global. Sunt activiști dedicați misiunii, iar atunci când lumea nu funcționează cum trebuie, devin extrem de anxioși.

Pești

Nativii își fac griji în legătură cu grijile celorlalți, fie că este vorba despre un prieten apropiat sau de un străin de pe stradă. Aceștia îșii fac mereu griji și arată asta. Știu că este o atitudine nesănătoasă, dar nu se pot abține.