Anamaria Vasile

Cat de gelos esti in functie de semnul tau zodiacal – Ele sunt cele mai geloase zodii

BERBEC

Berbecul poate deveni gelos, când este înfrânt într-o competiţie. Fiind chiar şi din umbră un lider, Berbecul nu se împacă deloc cu ideea de a pierde.

TAUR

Chiar dacă duce o viaţă pe măsura aşteptărilor lui, Taurul poate fi gelos pe cineva care poate avea tot o astfel de viaţă. Taurului îi place să fie răsfăţat cu lucruri frumoase, de bună calitate, şi chiar dacă nu are toate astea, va şti să aleagă pe cineva care-l va ajuta să aibă tot ce-şi doreşte.

GEMENI

Deşi la capitolul comunicare Gemenii stau prost, dar şi la faptul că munca reprezintă o prioritate pentru ei în detrimentul relaţiei, Gemenii pot fi foarte geloşi pe cei ce au o relaţie perfectă

RAC

Racul poate deveni gelos pe cineva care nu prea pune preţ pe ce zic sau gândesc alţii. Pe cei ce trec prin viaţă fără să reacţioneze în legătură cu ce se întâmplă în jurul lor.

LEU

Leii vor mereu să fie în centrul atenţiei, şi dacă nu se întâmplă asta devin geloşi pe cel care se bucură de atenţie. Unui Leu trebuie să i se amintească constant cât de mult valorează el şi reuşitele sale.

FECIOARĂ

Prin natura lor Fecioarele sunt perfecţioniste, vor să le facă pe toate perfect, iar când nu reuşesc, devin geloşi pe cei ce fac asta. Stai departe de o Fecioară atunci când devine geloasă pe tine.

BALANŢĂ

Balanţele pot deveni şi ele geloase în situaţia în care, când le reuşeşte ceva, nu primesc laudele cuvenite. Balanţele trebuie să se simtă mereu apreciate pentru eforturile lor.

SCORPION

Scorpionul este gelos şi pe cel de care s-a despărţit, mai ales dacă celuilalt îi merge bine în relaţie , chiar dacă hotărârea de a se despărţi îi aparţine.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii nu sunt ceea ce se cheamă geloşi, dar pot să se simtă jigniţi dacă ceea ce li se cuvine lor estre atribuit altcuiva.

CAPRICORN

Capricornii pot fi geloşi pe cei cărora nu le pasă de ce se zice despre ei. Dacă vor să facă ceva fac, dacă nu , nu şi puţin le pasă de reacţia celorlalţi.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii sunt foarte inteligenţi, dar asta nu-i împiedică sa fie foarte afectaţi dacă cineva este mai sclipitor sau dacă a găsit mai repede o soluţie la o problemă.

PEŞTI

Peştii sunt creativi şi trăiesc în majoritatea timpului într-o lume numai a lor, mai puţin invidioşi si chiar dacă ar fi cazul să se simtă ofensaţi nu o fac.