Anamaria Vasile

Ce casa au Clejanii

Formeaza una dintre cele mai iubite formatii din Romania! La orice petrecere ai lua parte si sunt invitati, este imposibil sa nu te distrezi pe muzica lor! Toata familia a contribuit pentru a atinge culmile succesului, iar acum se bucura de nenumarate beneficii.

Onorariul pe care il incaseaza pentru fiecare petrecere este suficient de mare, iar acestia au strans banii necesari pentru a-si construi casa visurilor lor. S-au consultat cu mai multe firme specializate pana au ales proiectul final, casa fiind in centrul Bucurestiului, neavand foarte mult spatiu pentru o gradina mare.

Vila in care locuiesc Clejanii este amplasata in spatele unui bulevard plin de cafenele de fite. Este imposibil sa nu remarci casa pe straduta unde este situata, aceasta vila este cea mai impunatoare din zona.

Cei patru au muncit foarte mult pentru a avea vila visurilor lor.

Proprietatea valoreaza peste 250.000 de euro.

Viorica si-a vazut visul implinit: si-a plantat pomi fructiferi chiar la ea in curte si are grija de ei personal.

Viorica de la Clejani se ingrase foarte mult in ultima perioada. Pana de curand aceasta nu a recunoscut ca din cauza kilogramelor in plus a avut si probleme de sanatate si acesta a fost adevaratul motiv pentru care si-a schimbat regimul alimentar.

Noptile ne dormite si programul haotic al cantaretei a trimis-o direct la medic, iar acesta i-a pus in vedere ca trebuie neaparat sa slabeasca. Si-a facut programare la un medic nutritionist pentru a-i face un meniu personalizat.

Cantareata a baut in fiecare dimineata sucul, pe stomacul gol, apoi a mancat normal:

“In ultima perioada nu m-am simtit prea bine si a trebuit sa iau niste masuri radicale.

Am avut transaminazele marite. A trebuit sa consum mai multe fructe, ceea ce eu nu prea mancam. Am auzit si eu de acea sfecla rosie, un mar, morcov, telina.

Si de nu am baut la suc din acesta. Nu urmez niciun tratament medicamentos, doar am schimbat putin alimentatia din viata mea. Ionita nu stia ca eu coboram la ora 2 noaptea si rupeam frigiderul in doua.” Acum se simte foarte bine, analizele sunt bune, iar cantareata se bucura de noua silueta.