Anamaria Vasile

Ce greseli fac nativii Lei in dragoste

Când se îndrăgostesc, nativii Lei sunt atât de deschiși, de generoși și surprizători, că este imposibil să le reziști. Dar firea lor cam mândră și exigentă îi face să comită uneori greșeli destul de mari față de persoana iubită.

Nativii Lei pot deveni posesivi și sufocanți

Când dragostea este cea mai mare realizare din viața lor și nu există alte preocupări, ambiții și pasiuni care să atârne în balanță, Leii riscă să devină posesivi și să își sufoce de-a dreptul partenerii cu tot felul de pretenții.

Lor le place să fie independenți, să se bucure de momentele lor cu prietenii, să facă sport, să citească în liniște sau să meargă uneori la petreceri neînsoțiți.

Dar de la partenerii lor nu acceptă ca aceștia să se bucure de aceleași drepturi și de aceeași independență. Pentru ei, partenerii de cuplu trebuie să existe doar pentru ei, să respire doar pentru ei, să își facă planuri doar cu ei și să îi iubească necondiționat, orice ar fi.

În dragoste, nativii Lei conduc doar ei

Afecţiunea partenerilor Lei creşte cu timpul, pe măsură ce se maturizează şi pe măsură ce capătă mai multă încredere în tine. Dacă le dovedeşti că le eşti fidel și te iubesc cu adevărat, căsnicia voastră va fi cea mai solidă dintre toate.

Leul se gândește mereu la fericirea și la confortul persoanei iubite. Este foarte generos, dar nu acceptă să îi ieşi din cuvânt. Trebuie să îl laşi să îţi transforme viaţa după stilul lui, altfel rişti să apară tensiuni grave între voi.

Sunt obsedați să nu fie înșelați

După Scorpioni, Leii sunt pe locul doi în topul zodiilor cărora le este mereu teamă să nu fie înșelate în dragoste. Poate să treacă ani de zile cu multă dragoste, sacrificii și compromisuri din partea celuilalt pentru a-i demonstra că nu contează nimeni altcineva decât el.

Bărbatul Leu, în special, este mult mai gelos decât ai crede și în momentele tensionate își poate manifesta gelozia cu agresivitate.

Dacă partenera lui îi arată de-a lungul timpului că el este cel mai important, că are ochi numai pentru el și toată lumea ei se învârte în jurul lui, atunci poate va fi pe deplin încredințat că nu îl va înșela niciodată.