Anamaria Vasile

Cum înțelegi pe cineva din zodia Pești

Este greu de aproximat sau calculat dorințele Peștilor. Nu vei ști niciodată ce se întâmplă cu adevărat în capul lor și din cauza asta, de multe ori, îi poți înțelege greșit. Iată 10 motive pentru care Peștii sunt greu de înțeles, dar să știi că totul nu e atât de rău precum pare:

1 Peștii — cel de-al 12 semn al Zodiacului

Fiind ultimul semn al zodiacului, Peștii combină caracteristicile tuturor semnelor anterioare. Acest lucru înseamnă că Peștii trebuie să-și aleagă în mod constant cum să se simtă, iar din cauza asta partenerii, prietenii și rudele lor nu le pot ghici starea de spirit.

Peștii mai sunt și destul de indeciși, chiar și când vine vorba de decizii relativ simple. Cu toate astea, ei sunt persoane foarte deschise.

Peștii sunt prietenii care vor spune întotdeauna “da”,indiferent de ce li se cere sau oferă, chiar dacă au de suferit consecințele ulterioare.

Această combinație de caracteristici îi face pe Pești să gândească înainte de a-și da frâu liber simțurilor. Da, Peștii pot fi impulsivi, dar întotdeauna își iau un moment să reflecteze inainte de a acționa. Astfel, întotdeauna vor alege să încerce ceva nou.

2 Peștii mereu caută senzații noi

Peștii caută în mod constant noutatea, dar nu lăsați acest lucru să vă inducă în eroare: vor fi fericiți numai atunci când și partenerul lor va împărți cu ei aceste impresii noi.

Peștii vor fi fericiți într-o relație cu cineva la fel de plini de viață ca și ei.

Dacă Pești se simt prinși, el sau ea va apela cel mai probabil la partea lor impulsivă și vor alege schimbarea.

3.Sunt plini de compasiune și simpatie

Peștii sunt foarte compasionali nu numai față de cei apropiați, ci și față de oamenii absolut străini. Ei vă vor mângâia întotdeauna dacă aveți nevoie de ei și vă vor întinde o mână de ajutor.

4.Au o problemă în a diferenția realitatea de fantezie

Peștii, în adâncul sufletului sunt visători. Neptun, care îi controlează, este o planetă a iluziilor.

Peștele se aruncă dintr-un țel în altul, iar uneori aceste target-uri pot să fie apoape imposibile. Cu toate astea, pentru Pești, ele par chiar destul de realizabile.

5.Ei arată compasiunea

Peștii sunt excepțional de sensibili. Au tendința să preia emoțiile celorlalți, ceea ce presupune că-și vor ignora propriile simțiri și le vor pune sub preș. Dacă aveți vreodată nevoie de un umăr pe care să puteți plânge, Pestii vă vor oferi acest lucru.

6. Pot judeca clar numai când sunt singuri

Să se închidă în cameră pentru câteva ore este un lucru normal pentru Pești. Ei trebuie sa-si aloce timp pentru ei înșiși, să-și adune gândurile și să-și refacă energia.

7.Sunt intorvertiți

Se înconjoară de oameni noi, dar nu știu când aceștia vor deveni din simpli cunoscuți – prieteni.

Nativilor Pești le e greu să se comporte natural când sunt între oameni cu care nu au o legătură strânsă. Din această cauză pare că se comportă foarte tăcut și retras, când de fapt nu fac altceva decât să urmărească cu interes comportamentul și viețile celorlalți.

8.Acceptă pe toată lumea

Peștii încearcă să vadă ce e mai frumos în fiecare, datorită acestui fapt pot comunica și se înțelege pe aproape oricine. Dacă vor organiza o petrecere unde își vor chema toți oamenii dragi, eți fi surprins de diversitatea grupului.

9.Sunt hipersensibili

Cuvintele se înfig adînc în inima și sufletul fragil al Peștilor. Poate din această cauză sunt și atât de tăcuți uneori. Fiți atenți cum jonglați cu sinceritățile în preajma lor, pentru că sunt foarte responsivi la emoțiile celor din jur. Dacă te simți stresat, nativul Pește va simți acest lucru.

10. Au nevoie de un model

…Îl caută în oricine. Dacă simți că Peștii încearcă să se potrivească cu tine, chiar așa și e!

Fără un model se simt pierduți și le e greu să decidă ce să facă mai departe.