Anamaria Vasile

Cea mai amuzanta discutie dintre un bebelus si un caine

Nu are un an si abia merge de-a busilea. Totusi, nimic nu il impiedica pe acest bebelus sa se ia la cearta cu un caine.

Bebelusul a fost filmat chiar de parintii sai, in timp ce purta o discutie foarte serioasa cu catelusul familiei, un Shorkie. Videoclipul a devenit viral pe YouTube!

Există numeroase motive pentru care să îţi doreşti să adopţi un câine care să crească alături de copilul tău: îi poate oferi acestuia încredere în sine, îi întăreşte sistemul imunitar, îl ajută să deprindă anumite aptitudini sociale şi nu numai.

Cu toate acestea, există anumite lucruri de care trebuie să ţii cont, atunci când vine vorba despre rasele de câini potrivite copiilor.

Îţi prezentăm o listă a celor mai bune rase de câini pentru copii şi rămâne să o alegi pe cea care vi se potriveşte cel mai tare, ţie şi copilului tău.

Golden Retriever – Poate cea mai bună rasă pentru copilul tău, Golden Retriever-ul este bun, loial şi inteligent. Nu este deloc agresiv, nici timid şi foarte răbdător – exact calităţile de care are nevoie un câine, pentru a fi ales să crească în preajma copilului tău.

În plus, câinii Golden Retriever sunt cunoscuti drept câini activi, care te vor acompania cu plăcere în drumeţii, la plajă sau în parc. Un Golden Retriever nu este numai un prieten adevarat, ci şi un caine foarte frumos.

Labrador Retriever – Labrador Retriev reprezintă una dintre cele mai populare rase de câini, iar motivul este lesne de înţeles – sunt protectori, jucăuşi, iubitori, răbdători şi de încredere. Aceasta rasă este asemanatoare golden-ului retriever, fiind preferată pentru avantajul parului mai scurt. Deosebit de inteligenţi şi foarte gentili, câinii din această rasă se comportă exemplar în familii cu bebeluşi.

Poodle – Câinii din rasa Poodle sunt extrem de deştepţi şi gentili. Principalul avantaj oferit de această rasă este acela că năpârleşte foarte puţin, astfel că este ideală pentru copiii care suferă de alergii. Poodle-ii sunt eleganţi, iubitori, jucăuşi, grijulii şi foarte, foarte răbdători.

Beagle – Originar consideraţi câini de vânătoare, beagle-ii se potrivesc perfect familiilor care au copii, deoarece sunt în permanenţă activi. Sunt prietenoşi, deştepţi şi, în plus, constituţia media îi recomandă drept rasa potrivită pentru cei mici.

Bulldog Englez – Bulldogul englez este câinele cunoscut pentru capacitatea de a se împrieteni foarte uşor cu copiii, dar şi cu alte animale de companie. Bulldogii au o inimă mare, sunt calmi, adorabili şi gentili. Cu toate acestea, rasa bulldog nu va primi întocmai un premiu pentru “cei mai energici câini”, fiind destul de liniştiţi.

Collie – Collie reprezintă rasa pe care Lesie a făcut-o faimoasă. Aceşti câini sunt gentili, previzibili şi uşor de dresat, fiind perfecţi pentru familiile care nu au mai avut câini. Din păcate, blana lungă necesită o îngrijire deosebită, dar noi spunem că merită efortul!

Mops – Majoritatea părinţilor doresc să adopte un câine de talie mică, atunci cand au şi un copil, iar rasa Mops este printre cele mai apreciate. Graţie dispoziţiei ce te umple de energie pozitivă şi personalităţii prietenoase, Mopsul este un prieten adevărat, loial, ce se poate înţelege bine cu oricine, inclusiv cu pisica.