Anamaria Vasile

Cea mai aprinsa discutie dintre Bunica și Nepotica ei a cucerit tot internetul ! Vreau inghetata!

Bunicii sunt un element important din copilaria celor mici si o buna parte din experientele din copilarie sunt strans legate de relatia cu bunicul si bunica. Fie ca sunt bunici de la tara, fie ca sunt bunici care traiesc la oras, copiii se ataseaza rapid de aceste doua figuri paterne, care adesea sunt mai ingaduitoare decat mama si tata si mai dispuse sa se joace.

Pentru un copil, bunicii constituie o lectie de viata din multe puncte de vedere. In primul rand, bunicii ii invata pe cei mici despre rolul copiilor, parintilor si parintilor acestora in familie. Prin bunicii lor, copiii inteleg mai bine ca mama si tata au fost candva ca ei si ca in viitor si ei vor putea avea proprii lor copii.

In al doilea rand, prin bunici se poate descoperi istoria familiei si fiecare membru al acesteia afla de unde provine si cine este el. Pentru copii, prezenta bunicilor in viata lor intareste importanta si valorile familiei.

Bunicii sunt adultii care au mai putine reguli plictisitoare si o dispozitie mai mare de joaca si distractie. Gratie acestui lucru, intre nepoti si bunici se formeaza rapid o legatura puternica, indiferent de diferentele de personalitate si mai ales cele de varsta. Pentru cei mici, bunicii sunt adesea niste aliati de nadejde.

Un copilas a aparut in mediul online impreuna cu bunica lui face deliciul utilizatorilor in mediul online. Se pare ca nu e de acord!

TE lasam pe tine sa decizi cine are dreptate!