Anamaria Vasile

Cea mai mare UMILINTA! Sa fii depasit cu 200 km/h de un Trabant, pe autostrada! VIDEO!

Stanjenitor! Soferul unui Honda Civic va uita cu greu un moment. In vreme ce se filma ruland cu peste 180 km/h pe autostrada, a fost nevoit sa se dea la o parte din fata unui automobil care venea cu viteza prin spate.

Aici intervine surpriza de proportii, pentru ca pe langa Civic a trecut in tromba un… Trabant. Unul cu siguranta modificat radical, cu motor schimbat si tren de rulare imbunatatit, dar, chiar si asa, este de-a dreptul uluitor sa vezi o caroserie de Trabant zburand pe autostrada cu 200 km/h. Se pare ca intamplarea a avut loc pe o sosea de mare viteza din Olanda.

Citeste si:

Horoscop iulie 2018: previziuni generale

În luna iulie 2018 au loc numeroase aspecte tensionate, semnele Fixe fiind toate activate de planete. În Taur se află Uranus; în Leu se află Venus (până la 10 iulie), Mercur, Soarele (din 23 iulie) și Nodul Nord; în Scorpion se află Jupiter; în Vărsător se află Marte retrograd și Nodul Sud.

Efectele acestei configurații se manifestă pe două coordonate: pe de o parte, suntem afectați de încăpățânare, vanitate și o nevoie exagerată de securitate; pe de altă parte, realizăm că este nevoie de schimbare. Împreună, aceste tendințe pot conduce la conflicte, la nevoia de a contesta autoritatea celorlalți, în vreme ce, la rândul nostru, suntem contestați. Fiecare o ține pe-a lui, cam aceasta este tendința generală, iar ciocnirile de orgolii și de voințe sunt la ordinea zilei.

Numeroase planete se găsesc în mers aparent retrograd: Marte, Saturn, Pluton, Jupiter (până la 10 iulie) și Mercur (din 26 iulie). Prin urmare, se poate accentua senzația frustrantă că batem pasul pe loc, că nu reușim să progresăm sau să aducem anumite situații și/sau relații în punctul în care ne dorim.

Pe de altă parte, este un context astral favorabil pentru a reevalua și reformula strategii personale și profesionale, pentru a ne revizui poziția în relațiile cu ceilalți sau în ceea ce privește colaborarea cu anumite companii sau organizații.

Prima decadă a lunii iulie 2018 este marcată de cuadraturile pe care Mercur, situat în Leu, le formează cu Uranus și cu Jupiter, precum și de opoziția Mercur-Marte. Prin urmare, s-ar putea să simțim că nu există coerență între ceea ce gândim și ceea ce facem, sau că se accentuează o predispoziție către atitudini agresive, exagerări, supraîncărcare/suprastimulare mentală și lipsă de atenție. Sarcasmul și iritabilitatea pot fi la ordinea zilei, ca și o oarecare disperare de a ne asigura securitatea financiară și emoțională.

Negocierile se pot dovedi dificile și, înainte de a putea face un pas decisiv înainte, este nevoie de un bilanț, de o regrupare, de o recapitulare a concluziilor trase din situații și evenimente recente.

Din fericire, aspectele armonioase ale Soarelui cu Jupiter și Neptun (ambele situate în semne de Apă) ne oferă stabilitatea emoțională și intuiția de care avem nevoie pentru a gestiona cu bine răsturnările de situație, conflictele, neliniștile. Este o perioadă bună pentru a ne pune resursele la lucru, cu răbdare, perseverență și tenacitate.

La nivel social, nemulțumirile pot atinge un punct critic, iar eclipsa parțială de Soare din 13 iulie 2018 ar putea reprezenta un declanșator. Insecuritatea și instabilitatea economică și socială ar putea să ne trezească dorința de a redefini relația dintre cetățean și sistemele de conducere, economice, financiare etc.

La 10 iulie 2018 Jupiter își reia mersul direct în Scorpion, iar Venus intră în Fecioară, de unde aspectează armonios planetele Uranus, Saturn, Jupiter și Pluton. Prin urmare, devenim mai pragmatici în relațiile cu ceilalți și în plan financiar. Privim cu un ochi mult mai critic la cei din jur, tindem să analizăm mai minuțios ce câștigăm, cu ce efort, cât cheltuim și pe ce. Uneori, nevoia de a evalua cât mai precis anumite riscuri relaționale și financiare ar putea să ne blocheze, să ne limiteze creativitatea și să ne facă să ezităm. Totuși, dacă acționăm corect, a doua jumătate a lunii iulie 2018 ne poate aduce satisfacții, atât la nivel afectiv, cât și în plan material.

Eclipsă totală de Lună: 27 iulie 2018, ora 23:20 – București

Senzația de frustrare se poate accentua după 23 iulie, când Soarele se află în Leu și se găsește în aspecte tensionate cu Uranus și Marte. În plus, la 27 iulie 2018 are loc o eclipsă totală de Lună pe axa Leu-Vărsător, adică pe axa individual-colectiv. Prin urmare, ne putem confrunta cu momente de criză la nivel personal sau colectiv și pot ieși la lumină secrete surprinzătoare. Este posibil să aibă loc o răsturnare de situație în domeniul financiar, cu impact important în plan social. În pofida stresului care ar putea rezulta de aici, partea bună a lucrurilor este că aflăm adevărul și avem posibilitatea să ne revizuim planurile și strategia de viitor.

Mai trebuie să ținem cont și de faptul că Mercur retrogradează în Leu între 23 iulie și 20 august. În această perioadă avem tendința să ne exprimăm cu patos și orgoliu, într-o manieră adesea exagerat de dramatică, care poate provoca reacții pe măsură. Nu este exclus să se manifeste o agresivitate verbală și o dorință de a ne impune punctul de vedere. În schimb, această perioadă ne oferă posibilitatea să ne reactivăm creativitatea și să reluăm anumite proiecte individuale pe care le-am abandonat, din lipsă de idei, cu ceva timp în urmă. De asemenea, eastrolog.ro recomandă atenție la semnarea diverselor acte și documente, dar și la modul de exprimare în relațiile amoroase ori în discuțiile cu copiii.