Anamaria Vasile

Cele mai inspirate Idei de cadouri pentru viitoare mamici

Prietena ta urmeaza sa fie mămică? Ei bine, este momentul sa fii alaturi de ea si sa o surprinzi in cel mai frumos mod, cu un cadou inedit.

Alegerea unui cadou pentru viitoare mamici

Cu siguranta iti doresti sa ii oferi un cadou util, astfel ca inainte de toate trebuie sa afli ceea ce isi doreste. Nu trebuie sa o intrebi direct, ci doar sa acorzi atentie nevoilor ei. De exemplu, daca are probleme cu spatele din cauza sarcinii, ii poti face cadou o sedinta la masaj pentru femei insarcinate. Daca, insa, te decizi asupra unui obiect, mizeaza pe calitate. Doar in felul acesta vei sti ca se poate bucura de cadoul primit o lunga perioada de timp.

Idei de cadouri pentru viitoare mamici

  1. Haine pentru femei insarcinate

Un mod bun prin care iti poti surprinde prietena este sa ii oferi cadaou haine pentru gravidute. Multe femei care trec printr-o sarcina nu vor sa dea bani pe achizitionarea unor haine noi, avand in vedere ca vor fi purtate doar o scurta perioada de timp. Ii poti oferi o rochie larguta pe care sa o poata purta indiferent de ocazie.

  1. Produse de ingrijire

Pe perioada sarcinii, corpul mamei trece printr-o multime de schimbari. Astfel, viitoarea mamica trebuie sa acorde atentie mai mare ingrijii pielii. Cremele bio pentru diminuarea vergeturilor pot fi o varianta potrivita de cadou.

  1. Tablouri canvas

Daca vrei sa mergi la sigur si sa achizitionezi un cadou care va fi cu siguranta pe gustul viitoarei mamici, opteaza pentru un tablou canvas personalizat. Va fi un cadou cu adevarat inspirat pe care prietena ta il poate integra in design-ul casei. Poti alege din modelele deja disponibile aici : https://weframe.ro/tablouri-canvas-personalizate sau poti da viata unui tablou personalizat cu o poza care sa o reprezinta pe proaspata mamica sau una reprezentativa pentru prietenia voastra.

  1. Sistem de monitorizare pentru bebelus

Siguranta bebelusului va reprezenta cea mai mare grija a mamicii, mai ales atunci cand nu poate fi langa cel mic. O alta idee de cadou este sistemul de monitorizare. In felul acesta o vei ajuta sa isi vada micutul si chiar sa vorbeasca cu el, indiferent unde s-ar afla.

Asadar, acestea sunt doar cateva dintre cadourile pe care le poti oferi unei proaspete mamici. Trebuie doar sa te asiguri ca ceea ce o sa-i oferi ii este util si ii va aduce bucurie! Primii pasi in meseria de parinte nu sunt cei mai simpli, iar orice cadou care ar putea aduce zambetul pe buze va fi, fara doar si poate, extrem de apreciat!

Highlight option

Turn on the "highlight" option for any widget, to get an alternative styling like this. You can change the colors for highlighted widgets in the theme options. See more examples below.

Categories count color