Anamaria Vasile

Cum să îți atingi scopurile pe care ți le-ai propus la început de an. Fă din următoarele luni unele de succes!

Cum să îți atingi scopurile pe care ți le-ai propus la început de an. Fă din următoarele luni unele de succes!

2022, anul meu de succes. Am o agendă pe care scrie asta și sunt convinsă că acest an va fi unul dintre cei mai buni din viața mea. 2021 nu a fost unul grozav, dar sunt sigură că lecțiile pe care le-am primit au fost menite pentru a mă ajuta în viitor. Și, oricum, nu mi-am pierdut optimismul! 2022 va fi mult mai bun, iar eu îmi voi îndeplini scopurile.

Mulți dintre cei care mă urmăresc sunt tineri, urmează să dea examenul de bacalaureat, de admitere la facultate, sau sunt deja la facultatea și trec prin sesiune sau se pregătesc de licență. Bănuiesc că scopul principal pentru voi este să aveți rezultate cât mai bune la aceste examene. Pe lângă învățatul propriu zis, este bine și să vă stabiliți exact scopul pe care îl aveți și să nu vă abateți de la el. Acordați în permanență atenție la ce aveți de făcut, chiar dacă este vorba despre învățat sau dacă este vorba de anumite decizii de viață. Poate că vă este greu să pierdeți câteva luni din viață pentru un examen sau pentru un loc de muncă, dar vă asigur că rezultatele vor fi satisfăcătoare și vor fi de lungă durată.

Cât despre ei dintre voi care ați scăpat de stresul examenelor și al școlilor, sigur aveți și voi anumite scopuri pentru anul 2022. Din ce am vorbit cu prietenii mei, de obicei rezoluțiile anului nou sunt: să fiu mai sănătos și să merg la controale, analize, să iau vitamine, sau să slăbesc, să mănânc mai sănătos și sa fac sport. Uneori, ne propunem ca în anul nou să ne schimbăm locul de muncă sau poate chiar să pornim propria afacere, să ne mutăm în altă parte sau să ne întemeiem o familie prin căsătorie sau aducerea pe lume a unui copil.

Tu ce scop ai în 2022? Ce vis îți vei îndeplini anul acesta?

Nu uita că e bine să îți păstrezi optimismul și, chiar dacă lucrurile nu par să meargă în direcția dorită, tu să nu abandonezi lupta. Nu uita nici să discuți cu cei din jur, să afli soluții pentru piedicile pe care le întâlnești și să vezi ce fel au procedat alții când s-ah aflat în locul tău.

Notează-ți ceea ce îți propui și apoi împarte în task-uri mai mici. Dacă vrei să slăbești, nu îți stabili să slăbești 10 kilograme până în septembrie. Cel mai ușor e să stabilești că vei slabi un kilogram până la finalul săptămânii sau 2 kilograme până la finalul lunii. Dacă vrei să citești mai mult, nu îți cumpăra 20 de cărți. Începe cu una, chiar și 5 pagini înseamnă că ai citit ceva! Nu întotdeauna iese de la început ce ți-ai propus.

Dacă vrei să strângi bani, începe ușor și nu te demoraliza dacă apar cheltuieli mai mari. Nu abandona, chiar dacă într-o lună reușești să strângi 500 de lei și în alta doar 10 lei. Doar prin exercițiu și perseverență vei ajunge la scopul tău!

2022 va fi și anul tău de succes! Dacă până acum nu ai stabilit care e scopul tău, gândește-te bine! Ce îți dorești cel mai mult? Unde vrei să ajungi? Ce te nemulțumește? Și, cu mult curaj, fă ceea ce îți cere inima, iar 2022 va deveni cel mai bun an din viața ta.

Te aștept în mesaj privat pe Instagram să îmi zici care este cel mai important eveniment din 2022 pentru tine! Dacă ești elev sau student îți doresc succes la examene și multă ambiție! Va merita!

Un an bun tuturor!

Highlight option

Turn on the "highlight" option for any widget, to get an alternative styling like this. You can change the colors for highlighted widgets in the theme options. See more examples below.

Categories count color