Anamaria Vasile

Cu cata RAPIDITATE și dexteritate tencuiește ROMÂNAȘUL nostru o casă

Nu-mi vine sa cred cu cata RAPIDITATE tencuiește ROMÂNAȘUL nostru o casă. Dă dovadă de o dexteritate ieșită din comun!

Meseriasi romanasii nostrii!

Tencuirea peretilor – o silitor și complexă. Pentru punerea sa în aplicare sunt utilizate în mod obișnuit formulările speciale, de multe ori pe baza de ghips. În plus, pentru un rezultat bun, este foarte important să se respecte succesiunea corectă a procesului: se realizează în mai multe etape.

Ipsos pereți – este nevoie de cunoștințe și abilități de specialitate artist. Alinierea corectă a pereților facilitează tapetului și de a îmbunătăți în mod semnificativ aspectul spațiilor. O astfel de lucru se poate face în mod independent, dar de multe ori este încă de încredere de către stăpânii. În orice caz, va trebui să ia în considerare unele dintre nuanțele acestei intervenții.

CE TREBUIE SĂ IA ÎN CONSIDERARE ATUNCI CÂND PEREȚII TENCUIȚI?

Pentru a obține rezultate de înaltă calitate (perfect netede de perete) are nevoie de 4 componente ale succesului:

un maestru tencuitor cu experiență;

amestec de ipsos de calitate (trebuie să se familiarizeze cu structura sa și de către producător);

lichior propriu de gătit;

condiții adecvate de păstrare a amestecului tencuială înainte de lucru (umiditate inacceptabilă).

În plus, este important să se ia în considerare materialul pereților. Acest lucru poate fi un bloc de spumă, lemn, caramida, beton – fiecare situație necesită o abordare specifică.

În plus, trebuie să înțeleagă în mod clar scopul pentru care pereții camerei sunt finisate cu stuc. tencuiala de perete sub tapet – este o situație oarecum diferită decât pereții ipsos de baie sub țiglă. În acest caz, trebuie să tencuite în mod corespunzător cu pereți de gips la decorul de bază (țiglă sau tapet) a avut loc.

CUM DE A ALEGE MIX TENCUIALA?

Cele mai bune pentru tencuiala pereților depinde de proprietarul pungă al casei, precum și caracteristicile camerei în care doriți să le realizați reparații. În plus, este important să înțelegem de ce pereții ipsos – tapet, gresie sau pur și simplu vopsea.

Ciment – este o opțiune de versatil pentru tencuieli pereți, atât în ​​interior cât și în exterior. Principalele avantaje ale materialului – la umiditate și stabilitate la temperaturi extreme. Ele pot fi tencuite în Vol. H. și pereți de baie, înainte de aplicarea plăcilor ceramice. Se recomandă să se aleagă, în cazul în care proprietarii nu știu cât de uscat sau umed tencuiala este mai bine pentru a decora pereții interni și externi.