Anamaria Vasile

Cum arata Inna la primul ei interviu!

Inna este cea mai renumită cântăreață din România pe plan internațional. Aceasta are frecvent concerte în afara țării, iar tarifele pe care le pratică sunt unele destul de piperate.

La doar 30 de ani, însă artista, care mai nou este și jurată la Vocea României Junior, se poate declara o femeie împlinită din punct de vedere financiar.

Deși nu a investit în zeci de imobile sau mașini, aceasta are conturile pline.

Potrivit libertatea.ro, ar fi strâns până în prezent peste un milion de euro.

Inna a preferat să investească într-un singur imobil, vilă sa de lux, situată într-o zonă selectă din capitală, în care locuiește împreună cu mama și bunica sa, atunci când se află în țară, ea fiind mai tot timpul plecată peste hotare.

Acesta este de altfel singurul bun trecut pe numele său. Inna deține și o mașină destul de scumpă, pe care a primit-o însă pe baza unui contract de imagine și pe care o schimbă la un anumit interval de timp.

Merge în vacanță cu mama sa

Cum Inna călătorește foarte mult și petrece destul timp în Mexic, ea a avut posibilitatea să-și cumpere casă peste hotare.

Artista a refuzat și preferă să stea la hotel sau în diverse proprietăți puse la dispoziție de organizatorii concertelor pe care le susține.

O mare parte din banii câștigați, vedeta îi cheltuiește pe vacanțele în țările calde, alături de mama sa.

Care este secretul unei cariere de succes?

Inna: Multă muncă, dăruire, talent, ambiţie, perseverenţă şi încrederea într-o echipă înzestrată cu toate aceste calităţi.

Capital: Cum aţi descrie traseul dumneavoastră profesional?

Inna: Am început ca orice copil care iubeşte muzica: am luat lecţii de canto, am participat la concursuri, festivaluri şi apoi am început un prim proiect.

Rezultatele nu apăreau, aşa că într-o zi, am lansat o piesa diferită ca stil sub numele de scena “Inna”. Apoi au urmat alte piese, concerte în toată România, dar şi în alte ţări precum Franţa, Anglia, apoi Turcia, toată Europa.

A urmat America, Mexic, Japonia. Sunt aproape 8 ani de când îmi construiesc pas cu pas cariera şi am planuri mari pentru anii care vor urma.

Capital: Care au fost cele mai importante decizii pe care a trebuit să le luaţi şi v-au marcat cariera?

Inna: Dupa ce am participat la multe concursuri şi festivaluri, începusem un proiect solo care nu mergea aşa cum mă aşteptam, am riscat şi am lansat prima mea piesa “Hot”.

Nu aveam încredere că este o piesa potrivita mie, însa a cucerit Internetul, radiourile din România şi din lume. Astfel, a început cariera mea muzicală internaţională.