Anamaria Vasile

Cum arată la 54 de ani actrița din ”Ally McBeal”?

Are nenumărate producții de succes în palmares, însă de referință rămâne serialul ”Ally McBeal”, în care a jucat rolul oponim. Astăzi, actrița Calista Flockhart, căci acesta este numele ei real, duce o viață retrasă, departe de cariera care a făcut-o celebră și i-a rotunjit conturile, deși e căsătorită cu alt superstar hollywoodian.

Apare pe covorul roșu rar și asta doar când partenerul ei de viață, actorul Harrison Ford, are de promovat vreo peliculă. În ceea ce-o privește, ultima producție cinematografică care o are în distribuție este serialul ”Supergirl”, în care joacă rolul lui Cat Grant. Însă, nici acest rol, și nici altele de dinainte, nu s-au ridicat la nivelul celui jucat în Ally McBeal, care i-a adus și un Glob de Aur în 1998.

Martie 2019

Cât despre viața ei personală, Calista are o familie frumoasă și închegată, fiind una dintre puținele actrițe de la Hollywood ocolite de eșecul amoros. E căsătorită din 2010 cu marele actor Harrison Ford, cu care s-a cuplat în 2002, la Globurile de Aur. Cei doi au adoptat împreună un băiat, pe care au decis să-l numească Liam Flockhart Ford, în vârstă acum de 18 ani.

Fizic vorbind, Calista a îmbătrânit natural și – am spune noi – frumos, evitând să cadă în patima operațiilor estetice, așa cum au făcut-o multe alte staruri ale anilor `90.

Loading...