Anamaria Vasile

Cum arată Selena Gomez după ce a trecut printr-un transplant de rinichi? Vedeta a REAPĂRUT în public

Viața vedetei Disney n-a fost una deloc ușoară în ultimii 4-5 ani. După o serie de probleme medicale, Selena Gomez descoperise că suferă de boala lupus și că e nevoită să facă un transplant de rinichi. Din fericire, în 2017, actrița și cântăreața găsea pe cineva compatibil și reușea să-și salveze viața.

Acum, la aproape doi ani de la acest moment, Selena Gomez se străduiește să reia controlul asupra vieții sale. După nenumărate internări în clinici de reabilitare, menite s-o ajute să scape de depresie, fosta lui Justin Bieber e pregătită să se întoarcă în lumina reflectoarelor. Și chiar a făcut primii pași în această direcție.

N-a intrat încă în studioul de înregistrări, însă își respectă atribuțiile din contractul de imagine realizat cu brandul PUMA și mai bifează câte o apariție publică. Luni, de exemplu, s-a prezentat pe covorul roșu pentru a-și promova cea mai recentă peliculă, întitulată „The Dead don’t die”. Și n-a făcut-o oricum, ci dovedind că încă e o stea a generației sale.

Pentru această ieșire pe covorul roșu, Selena Gomez a optat pentru o rochie neagră, cloș, de-o lungime medie, care, însă, îi punea decolteul generos în evidență. Fără umeri, dar cu mâneci bufante, rochia scotea la înaintare fix bustul proeminent al actriței de 26 de ani. Aceasta a venit singură la premieră, dat fiind faptul că momentan nu este implicată în nicio relație amoroasă. Amintim că anterior s-a iubit on-off cu Justin Bieber, dar și cu artistul The Weekend.

Loading...