Anamaria Vasile

Cum poti să slăbești 4.5 kilograme într-o săptămână! Fără să te înfometezi

De obicei când ne gândim că trebuie să ținem o dietă ne gândim automat ccă va fi nevoie să ne înfometăm. Dar din fericire există și metode prin care putem slăbim și să mâncăm foarte bine, fără ca să simțim foame.

Vestea rea este că uneori unele metode nu funcționează. Dar nu este și cazul acestei diete care chiar funcționează în toate cazurile.

În situația în care ai la dispoziție o singură săptămână și doar vreo cinci kilograme de care trebuie să scapi, atunci această dietă este cee de ce ai tu nevoie.

Important este să nu te abați deloc de la ea și să fii foarte sigur că vrei să ajungi la rezultatul final.

Și la finalul ei chiar te vi convinge că nu a fost deloc nevoie să stai să aștepți următoarea masă.

Micul dejun care este cea mai importantă masă peste care nu trebuie să sari indiferent de orice.

Dar înainte de a ajunge la acest moment este nevoie să bei pe stomacul gol un pahar cu apă rece în care să pui niște suc de lămâie.

Datorită acestui truc vei reuși să scapi de foarte multe toxine pe care le are organismul tău.

Și la abia jumătate de oră după acest moment poți să mănânci. Este o idee mai mult decât potrivită să mănânci fructe pentru că acestea se vor răspândi în organism exact cât și cum trebuie pe tot parcursul zilei. De asemenea tot pentru micul dejun poți să mănânci și o mână de nuci sau de semințe.

Pentru prânz poți să alegi între mai multe tipuri de carne: de pui, de porc, de vită, și nu numai, poți să mânânci pește, sau orice tip de lactat: lapte, brânză, sana, iaurt.

Dacă ți se face foame între prânz și cină poți să mănânci o gustare rapidă, aceasta poate să fie o salată de legume n care să pui un strop de ulei din măsline.

La cină poți mânca două ouă lânga care să pui niște legume proaspete, verzi. Peste acestea poți să pui puțin ulei de măsline.

O regulă foarte importantă, care va face diferența între această dietă și altele este aceea că nu ai voie să mânci absolut nimic după ora șade seara.

Desigur că ți se poate face foame și după acea oră, dar atunci trebuie să te limitezi la niște ceai verde pe care să îl bei atunci când te ia foamea.

Dacă vei ceda tentației și vei mânca după ora șase, se prea poate ca toate eforturile tale de a slăbi vor fi în zadar.