Anamaria Vasile

Cum recunoști o persoană care face farmece

Foarte mulți preoți vorbesc despre farmece, vrăji sau blesteme.

Dacă tu ești genul de persoană care nu le poate trece cu vederea și crede în toate aceste lucruri sau chiar ai avut experiențe neplăcute trebuie să știi că toate aceste situații au o rezolvare.

Poți spune o rugăciune care are efect pozitiv împotriva tuturor acestor lucruri. Te eliberează din aceste greutăți.

Dar preoții ne învață mult mai multe lucruri decât să neferim mereu de acest tip de pericole.

Există și niște semne prin care putem descoperi cine sunt oamenii care se ocupă cu acest gen de lucruri.

Aceștia ies foarte ușor în eevidență dacă știi cum să îi depistezi pentru că semnele sunt foarte clare.

Dacă ești într-un grup mai mare și rostești numele lui Dumnezeu, persoana în cauză va intra în panică, se va agita, te va întrerupe mereu și va pomeni doar de forțele răului.

Se vor purta foarte ciudat, va vorbi peste tine, vor face foarte mult gomot, cu orice preț, doar ca tu să nu îți duci până la capăt gândurile despre bine și frumos.

Dacă ai în fața ta, mai exact cu spatele spre tine, pe cineva care face farmece sau alt fel de lucruri de acest fel și vrei să îți faci cruce, aceasta se va speria foarte tare și va face mișcări necoordonate din umeri.

Acest lucru are legătură cu faptul că se spune că pe umeri stau forțele care forțează sau care ajută persoana respectivă să-și ducă până la capăt planurile rele.

În acest fel cel rău este lovit de puterea semnului crucii.

Dacă ești lângă o asemenea persoană și folosești tămâie, rostești vreo rugăciune sau citești din orice carte sfântă, acea persoană se va schimba la față în cel mai direct mod, ori va deveni foarte roșie ca racul, ori albă ca varul.

Dacă dai cu aghiazmă, din nou, acelei persoane i se vor mișca umerii și brațele untr-un mod nefiresc.

De asemeena, poți să folosești apa sfințită și ca să o pui într-un fel obișnuit de mâncare.

Și dacă vei avea lângă tine o persoană care face farmece, atunci aceasta se va transforma total, va face isterii, crize de nervi, i se va schimba culorea feței pentru că se spune să cel rău este ars în interiorul acelei persoane.

În cazul în care povestești despre toate lucrurile pe care le cunoaște sau le poate face o persoană care știe să facă vrăji sau farmece, aceasta te va căuta și te va găsi.