Anamaria Vasile

Cum te ajuta bicarbonatul de sodiu in tratarea infectiei urinare

Orice infecție urinară are după ce o bacterie se instalează pe tractul urinar. Ne dăm seama că putem suferi de o infecție urinară dacă simțim usturimi sau dureri.

Așa cum era de așteptat, această boală este mai mult caracterisică femeilor decât bărbaților. Ei pot să o resimtă doar după vârsta a treia. Atunci când diferite bacterii ajung la sistemul urinar, apare infecția urinară.

Aceste bacterii se înmulțesc, se modifică și ajung chiar și până la rinichi și de acolo încep foarte multe boli. Iar căile urinare nu mai funcționează așa cum e firesc.

Dacă această infecție durează mai mult de două zile trebuie să mergi neapărat la medic. Altfel, aceasta va ajunge să îți afecteze și restul organelor, rinichii fiind cei mai predispuși.

Dar poți să ții infecția urinară mai departe de tine cu ajutorul unui truc simplu și cu niște ingrediente banale.

Vei avea nevoie de o linguriță de bicardonat de sodiu pentru un pahar de apă. Cu aceste două ingrediente infecția urinară va dispărea cu ușurință.

Datorită bicarbonatulu de sodiu, urina va deveni mai puțin acidă, și astfel infecția se va trata mult mai ușor decât dacă vei folosi alte produse care promit minuni.

Acest amestec de bicarbonat cu apă trebuie consumat pe parcursul a 10 zile. După această perioadă infecția va rămâne un vis urât.

Acest bicarbonat de sodiu este foarte bun pentru aciditatea stomacului. Trebuie să știi că foarte multe dintre medicamentele din farmacii conțin o anumită cantitate de bicarbonat de sodiu.

Așa că tu poți să folosești direct bicarbonatul de sodiu în starea lui pură. Pentru că bicarbonatul este un foarte bun alcalin, respectiv datorită lui poți să scapi de arsurle de stomac.

Datorită bicarbonatului și a efectelor sale, te vei simți mult mai bine și mai ușor pentru că acesta va înlătura sezația de balonare.

în toate aceste cazuri se folosește doar bicarbonat, aproximativ o linguriță, cu apă simplă. Dar nu este recomandat folosirea foarte intensă a bicarbonatului de sodiu pentru că nu este o variantă la care să apelezi foarte des.

De asemenea bcarbonatul de sodiu este foarte util pentru cazurile în carea te-au mușcat insecte sau te-ai iritat din cauza unor plante usturătoare.

Nu va mai fi nevoie să bei un preparat din bicarbonat de sodiu ci doar să formezi o pastă din bicarbonat de sodiu.

Trebuie pur și simplu să o aplici peste rană sau peste înțepătură și vei vedea cum umflătura sau iritația va dispărea.