Anamaria Vasile

El este nepotul necunoscut al Reginei Elisabeta a II-a! De ce îl țin ”ascuns”?

Dacă pe Prinții Harry și William îi știe o lume întreagă ca fiind nepoții suveranei, despre Arthur Chatto nu știe mai nimeni. Cu pasiuni total diferite față de ale verișorilor lui, Arthur se ține cât mai departe de palatul britanic și de îndatoririle regale. De ce așa?

În primul rând, pentru că este foarte departe în linia de succesiune la tronul britanic. În prezent, Athur este al 26-lea, deci fără nicio șansă la tronul britanic. Acesta este și motivul pentru care tânărul de 19 ani duce o viață liberă, departe de constrângerile regale. Este model fitness, deține cont de Instagram și-și trăiește viața fix așa cum dorește, indiferent de doleanțele suveranei sale.

Arthur este nepotul regretatei Prințese Margaret, sora Reginei Elisabeta. Așadar, nu e moștenitorul direct al suveranei, ci doar nepot din partea surorii sale, care s-a stins din viață în 2002. Totuși, Arthur e apropiat de mătușa lui, suverana, fiind văzut adesea alături de ea. În 2012, pe când Arthur Chatto era doar un puști, îi purta trena reginei Elisabeta la o ceremonie regală.

Loading...