Anamaria Vasile

Fii inteligentă şi cucereşte-l – 4 moduri prin care să-l convingi să ieşiţi împreună

Dacă eşti în căutarea unui iubit sau l-ai găsit, şi mai bine, dacă te-a găsit el dar e prea timid să facă primul pas şi să te invite în oraş, prin câteva atitudini simple îl determini uşor să facă asta:

1. Fii naturală, fii tu însăţi

Este esenţial să te comporţi natural, să fii sinceră, să nu pretinzi că eşti ceea ce nu eşti de fapt şi în felul ăsta vei evita decepţiile.
De exemplu, îl vezi interesat de fotbal şi ţie nu-ţi place,nu-i răspunde sec că tu nu eşti microbistă şi în consecinţă nu te interesează, ci mai degrabă îndeamnă-l să-ţi povestească mai mult, află care este echipa lui favorită.

Dacă vezi că citeşte o carte, află ce gen de cărti agrează şi roagă-l să-ţi povesteasca pe scurt subiectul. În felul ăsta o să-l faci fericit şi implicit o să-l treci de partea ta.

2. Scoate-ţi în evidenţă calităţile

De cele mai multe ori, bărbaţilor le plac femeile care ştiu cum să iasă în evidenţă cu propriile calităţi. Dacă ai un corp frumos, pune-l în evidenţă prin ţinute vestimentare care să-ţi accentueze liniile armonioase. În acest fel bărbatul pe care îl placi sigur o să te abordeze.

Nişte ochi frumoşi vor fi şi mai mult scoşi în evidenţă prin folosirea unor farduri în culori vibrante,care să-i facă şi mai luminoşi. Atât hainele pe care le porţi cât şi atitudinea ta încrezătoare nu vor trece neobservate cu siguranţă.

3. Limbajul trupului

Una din cele mai sigure modalităţi de a te face observată de bărbatul care-ţi place este limbajul trupului tău.

În primul rând trebuie să-l faci să simtă ca el este mai mult decât o simplă cunoştinţă pentru tine, mai mult decât un prieten. Trebuie păstrat contactul vizual, foarte important pentru a transmite semnale de fiecare dată când te afli în preajma lui, când vorbeşti cu el.

Atitudinea ta atractivă care îl convinge de faptul că eşti atrasă de el, îl va face să acţioneze şi-l va determina în final să te invite la o cină romantică sau de ce nu, la o apropiere mai mare între voi doi.

4. Fii veselă, deschisă şi comunicativă

Dacă minunea s-a întâmplat şi te-a invitat în oraş, fă în aşa fel încât să nu regrete pasul.

Normal ar fi să te consulte în privinţa locului în care urmează să mergeţi dar dacă nu o face şi ţie nu-ţi place acolo , nu sta posomorâtă şi pe un ton vesel spune că ai prefera să mergeţi în alt loc mai intim, unde să fiţi doar voi doi.

Comunicarea între voi este esenţială ca lucrurile să evolueze bine.