Anamaria Vasile

Oana Andoni este însărcinată cu al doilea copii. Primele declarații

Oana Andoni a anunțat că așteaptă venirea pe lume a celui de-al doilea copil. Prezentatoarea de știri, în vârstă de 41 de ani, este din nou însărcinată, la opt ani de la nașterea primului său copil.

Oana Andoni a reușit să țină secretă sarcina timp de destul de multă vreme. Știrista este însărcinată în șapte luni, așa că știe deja sexul copilului și când va veni pe lume. Mai exact, Oana Andoni va aduce pe lume o fetiță, în această toamnă.

„Nu pot să spun că această veste ne-a luat prin surprindere pentru că atât noi, părinţii, cât şi bunicii ne-am dorit ca familia noastră să se mărească. Iar Erica, fetiţa noastră, este cea mai încântată! Ea ne tot întreba de ce nu are o surioară, insista aproape zilnic cu acest subiect şi acum este foarte curioasă cum o să arate cea mică, îi spune deja poveşti şi de-abia aşteaptă să o cunoască. În octombrie vom fi binecuvântaţi cu încă o minune în viaţa noastră şi ne pregătim cu drag pentru venirea ei pe lume. O aşteptăm cu nerăbdare”, a spus Oana Andoni, conform Adevărul.

Oana Andoni mai are un copil

Știrista este căsătorită cu Cătălin Stoica, un om de afaceri cu care are un mariaj de 13 ani. Cei doi au împreună o fetiță în vârstă de opt ani, pe nume Erica.