Anamaria Vasile

Gabriela Cristea se pregăteşte de nuntă. Dieta strictă cu care a slăbit deja 12 kilograme! E ușor de ținut, dacă ai ambiție

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au făcut cununia civilă în 2015 și plănuiseră să facă nunta în toamna lui 2018, însă au amânat evenimentul din cauza celei de-a doua sarcini a Gabrielei. Acum este pregătită să îmbrace rochia de mireasă şi pentru a nu avea nici un regret legat de ziua cea mare, vedeta TV ţine o dietă strictă, care a ajutat-o deja să slăbească 12 kilograme.

Gabriela Cristea a născut-o în martie 2019 pe Thea Iris Selena şi la sfârşitul lunii august, micuţa va fi creştinată pentru ca imediat după aceea, să fie domnişoara de onoare a mamei sale, alături de sora mai mare, Bella Margot.

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au decis ca în această vară să bifeze două mari evenimente din viaţa lor, botezul celei de-a doua fetiţe şi mai apoi cununia religioasă.

Nunta va avea loc într-un cadru restrâns, cu doar 20 de persoane, iar Gabriela se pregăteşte intens pentru ziua cea mare. Ţine o dietă bazată doar pe carne şi salată, care a ajutat-o să scape deja de 12 kilograme. Pe lângă asta, Gabriela bea ceaiuri pentru slăbit pentru care prietenii o critică aspru.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu vor fi nașii lui Iris. „Ca și în cazul Victoriei, vom avea aceiași nași. Mai exact, Cristina și Mădălin Ionescu, Andreea, sora lui Tavi, și, de asemenea, prietenul nostru Tudor Marian’, a dezvăluit Gabriela Cristea pentru VIVA!.