Anamaria Vasile

Mesajul unei tinere din Baia Mare a devenit viral: „Să nu îndrăzniți să-mi dați amendă!” Continuarea e genială

O tânărăr din Baia Mare a lăsat un mesaj neașteptat polițiștilor. Cum i-a convins să nu-i dea amendă pentru parcaer.
O tânără din Baia Mare și-a parcat mașina și a vrut să plătească, dar aparatul care trebuia să dea tichete de parcare nu era funcțional. Nu a vrut să încalce regulamentul sau să pară că nu a vrut să achite pentru perioada în care avea să-și lase mașina acolo, așa că i-a venit o idee surprinzătoare.

A lăsat un bilet cu următorul mesaj. „Să nu îndrăzniți să-mi dați amendă. Aparatul nu vă merge. Tichetele nu se găsesc. Vă las 6 lei pentru 3 ore de parcare”, a scris tânăra din Baia Mare. Apoi a lăsat foaia de hârtie pe parbriz, sub ștergător, împreună cu cei 6 lei pe care ar fi trebuie să-i plătească dacă aparatul de tichete ar fi fost funcțional.

Imaginea a fost făcută publică de pagina de Facebook „Polițiștii au umor”, împreună cu mesajul: „Eu nu i-aș da amendă, jur! 😂😂😂”. A fost redistribuită de peste 600 de ori și a strâns mii de aprecieri din partea internauților.

„Dacă este real… Felicitări 👏👏👏”, „Foarte ingenios 👏👏👏”, „Foarte frumos. Sper ca nu i-au furat banii…”, „Respect… În alta tara era scutit prin lege de plata daca aparatul nu merge!!!!”, sunt câteva dintre comentariile pe care le-au lăsat internauții în dreptul fotografiei.
Printre cei care au comentat în dreptul imaginii se află și autoarea mesajului. „Buna ziua, eu sunt fata cu biletul de la Baia Mare. Sa știți ca banii au stat pe parbriz in jur de 2 ore și jumătate”, a scris ea.