Anamaria Vasile

Iubita îi spune prietenului „Fie scapi de câine, fie plec eu!” – Răspunsul bărbatului a cucerit Internetul

Cei mai mulţi oameni văd animalele de companie ca fiind membri cu drepturi depline ai familiei lor. Dacă cineva cu care te întâlneşti ţi-ar cere să alegi între acea persoană şi membrii familiei tale, probabil că i-ai arăta imediat uşa.

Dar, din anumite motive, există oameni care cred că este potrivit să le ceară celor dragi să aleagă între ei şi un animal de companie. Un bărbat a avut cel mai bun răspuns când i s-a dat acest ultimatum. Drept urmare, el a decis să încerce să-i găsească un nou cămin prietenei lui în loc să scape de câinele său.

Ceea ce a scris în anunţ a şocat-o pe femeie, dar i-a amuzat teribil pe ceilalţi oameni care l-au văzut…

Proprietarul unui Beagle din Roanoke, Virginia, a decis să publice un anunţ pe un site de vânzări în care căuta „orice locuinţă disponibilă” pentru „rasa pură”.

Bărbatul a scris următorul anunț în secțiunea “comunitate / animale” de pe site:

„Iubitei mele nu îi place de căţeluşa mea din rasa Beagle, Molly. Aşadar, trebuie să îi găsesc un alt cămin.”, a scris el. „Ea este de rasă pură, provine dintr-o zonă înstărită şi o am de patru ani. Îi place să se joace. Nu este dresată în totalitate. Are părul lung, deci necesită multă întreținere, în special în ceea ce priveşte unghiile, însă îi place foarte mult procesul de îngrijire a acestora.”

La prima vedere s-ar părea că proprietarul lui Molly vorbeşte despre căţeluşa lui, dar cititorii şi-au dat seama imediat că nu aceasta era subiectul.

„Stă trează toată noaptea şi schiaună, dar doarme atunci când eu muncesc. Mănâncă doar cea mai bună şi mai scumpă mâncare. Nu te va întâmpina niciodată la uşă după o zi grea şi nici nu îţi va oferi iubire necondiţionată când eşti trist. Nu muşcă, dar poate fi foarte răutăcioasă!”

De fapt, sună ca descrierea unui câine care ar fi un coşmar dacă te-ai decide să-l adopţi.

„Deci, este cineva interesat de iubita mea de 30 de ani, egoistă şi interesată numai de bani? Veniţi şi o luaţi! Eu şi căţeluşa mea vrem să scăpăm de ea cât mai repede!”, a scris bărbatul în anunţ.

„Să îi găsesc un alt cămin”… este o modalitate foarte bună de a spune că vrei să o abandonezi! Nu putem înţelege cum poate cineva să-i ceară aşa ceva unei alte persoane.

„Nu câinele ar trebui să fie cel care pleacă. E ca şi copilul tău, nu doar un câine. Trauma pe care i-o produci acelui copil este crudă şi vrednică de dispreţ. Prietenele vin şi pleacă, dar copilul îţi va fi alături pentru totdeauna”, a scris o persoană în comentariile de pe site-ul Happiest. „Dacă ea nu poate să vă accepte pe tine şi pe copilul tău, trebuie să te gândeşti de două ori înainte de a continua o relaţie cu cineva atât de crud.”