Anamaria Vasile

Membrii juriului au rămas fără cuvinte când au auzit vocea acestei concurente

„The Voice” este un concurs de talente special creat pentru cei înzestraţi cu voci de excepţie.

Aflat la cel de-al 10-lea sezon, acesta se arată a fi poate cel mai ofertant de până acum prin descoperirea unor talente muzicale impresionante.

De aceasta dată protagonista este Alisan Porter, o tânără mămică din Worcester, Massachusetts, SUA, cunoscută ca şi actriţă în filmul „Curly Sue”.

Aceasta a venit la audiţiile concursului încrezătoare că îi va uimi pe juraţi cu talentul său.

Tânăra intră pe scenă emoţionată, dar şi plină de speranţa că îi va convinge pe membrii juriului să se întoarcă şi să o accepte astfel în competiţie.

Piesa aleasă de tânără, „Blue Bayou” a fost cântată de-a lungul timpului de mai mulţi artişti, însă a devenit cu adevărat cunoscută prin interpretarea Lindei Ronstad în anul 1977.

În mod clar, alegerea tinerei de a cânta această piesă pătrunzătoare cât şi vocea sa cristalină i-a convins încă din primele secunde pe juraţi să îşi întoarcă scaunele.

Vocea puternică şi plină de inspiraţie a tinerei concurente îi face atât pe juraţi cât şi pe spectatori să se ridice în picioare pentru a o aplauda şi felicita pentru alegerea făcută.

Un moment amuzant este încercarea membrilor din juriu de a o determina pe Alisan să îi aleagă ca şi mentori, aceştia se ridică, o îmbrăţişează pe tânără, Christina Aguilera îi mărturiseşte chiar că o venerează pentru talentul său.

Povestea emoţionantă a tinerei îi impresionează şi mai mult pe juraţi, mărturisind că a început să cânte de la vârsta de 5 ani, însă această pasiune a rămas în urmă în detrimentul altor preocupări mai ales de când a devenit mamă, dedicându-şi viaţă şi timpul copiilor săi.

Aflată în situaţia de a-şi alege mentorul, Alisan este indecisă, mai ales că atât membrii familiei sale cât şi publicul o îndeamnă să aleagă pe altcineva.

În final, tânăra alege să meargă în echipa Christinei sperând astfel ca aceasta să îi îndrume paşii spre câştigarea marelui premiu.

Este clar că Alisan are mari şanse să câştige aceste sezon al concursului cu vocea sa divină!