Anamaria Vasile

Soție ideală, mama devotată și amanta perfectă

Soție ideală, mamă devotată, prietenă de nădejde și amanta perfectă. Orice bărbat își dorește o astfel de iubită, iar trei femei din zodiac le au pe toate. Sunt aproape de perfecțiune!

Vezi dacă și tu te regăsești pe listă.

Capricorn

Aceste femei sunt cele mai ambițioase din zodiac și sunt foarte perfecționiste. Sunt determinate și acest lucru le face să impresioneze de fiecare dată.

Sunt cele mai gentile și dulci femei și se vor oferi pe tavă bărbatului pe care îl iubesc.

Deși nu ai spune la prima vedere, aceste vei sunt înnebunite după aventuri și provocări, inclusiv în dormitor.

Sunt ambițioase, iar dacă au pus ochii pe un bărbat vor face orice să îi atragă atenția, însă nu vor răni niciodată o altă persoană pentru binele lor.

Uneori sunt extrem de sensibile, dar nu lasă să se vadă acest lucru. Dacă ai în viața ta o astfel de femeie, ar fi indicat să nu o lași niciodată să plece pentru că vei regreta mai târziu.

Taur

Nativele născute sub acest semn zodiacal au capacitatea de a transforma totul în aur și găsesc întotdeauna tot ce este mai bun în oameni.

Se gândesc că orice om are suflet bun și nu concep că există oameni care au intenții rele.

Aceste femei au grijă să transforme viața unui bărbat în bine și îi vor aduce liniștea și pacea de care are nevoie.

Le place să fie răsfățate și apreciate, dar nu sunt egoiste și își răsfață și ele partenerul la rândul lor.

Bărbatul care are norocul să aibă o astfel de femeie în viața lui, va avea parte de multă dragoste și afecțiune.

Va fi pus pe primul loc și niciodată nu va fi nevoie să-i spună iubitei lui ce-l deranjează sau ce-l supără pentru că aceasta va ști fără să fie nevoie să zică ceva.

Fecioară

Aceste femei sunt doamne în tot sensul cuvântului. Arată impecabil tot timpul, știu cum să vorbească și sunt foarte inteligente. Vor să cunoască cât mai multe din orice domeniu și încearcă să acumuleze cât mai multe informații.

Nativele născute sub acest semn zodiacal sunt raționale și nu se lasă niciodată conduse de sentimente. Odată ce i-ai câștigat inima acestei femei, va fi pentru totdeauna.

Nu sunt adeptele aventurilor și vor fi fidele până în ultimul moment.

Fecioarele sunt extrem de altruiste și îi vor ajuta pe cei dragi de fiecare dată. Chiar dacă suni o femeie fecioară la 2 dimineața să-i ceri ajutorul, se va trezi și te va ajuta.