Anamaria Vasile

Moduri ușoare prin care poți slăbi ușor și arde caloriile și mai ușor

Dacă încerci de mai mult timp să slăbești și nu mai știi ce anume poți să faci pentru a scăpa de kilogramele în plus, află că există posibilități foarte simple care nu presupun deloc înfometare sau exerciții fizice foarte extenuante.

În primul rând e nevoie să înveți să îți stăpânești pofta excesivă de zahăruri. Pe moment produsele alimentare care conțin o cantitate mare de zahăr pot reprezenta o idee bună.

Însă pe termen lung aceasta este o idee foarte proastă. Trebuie să eviți consumul alimentelor cu mult zahăr mai ales că acestea nu te hrănesc cu adevărat, ci din contra, îți provoacă într-un timp foarte scurt o foame și mai mare.

Atunci când vrei să mănânci ceva dulce, alege cele maisănătoase variante din lista alimentelor care îți fac cu ochiul.

În timpul meselor fii de fiecare dată atent la ce ai în farfurie. Atunci când nu ești concentrate la farfuriile tale riști să mănânci mult prea mult, chiar dacă e ceva sănătos.

Pregătește-ți în fiecare zi mâncarea folosind acelea vase și aceleași instrumente de gătit. Astfel vei ști exact ce cantitate de mâncare ai în farfurie.

În ultima vreme este din ce în ce mai cunoscută ideea că din diete ar trebui să lipsească în totalitate carnea.

Datorită acestei schimbări vei reuși să te simți mult mai bine în general, dar și să scapi de câteva kilograme în exces.

Poți înlocui foarte bine carnea cu produsele alimentare care sunt surse foarte bune de proteine vegetale. Și în general, nutriționiștii chiar recomandă dietele exclusiv vegetariene.

Cu ajutorul lor vei reuși să pierzi chiar mai multe kilograme decât în mod normal. Dacă simți nevoia unor grăsimi, alege-le totuși pe cele sănătoase.

Avocado este în acest sens o sursă foarte bună. Îl poți introduce în mai multe preparate sau îl poți mânca așa pur și simplu.

Chiar dacă nu există nicio legătură evidentă, totuși specialiștii spun că este nevoie să fii împăcat cu tine și cu oamenii din jur pentru rezultate cu aevărat remarcabile în lupta cu kilogramele.

Datorită unei stări de spirit mai bune, vei reuși să controlezi nivelul cortizolului din organism. Și vei slăbi mult mai armonios.

Ia în calcul și pregătirea în condiții de casă a tuturor meselor tale. Această activitate îți va răpi câteva ore din fiecare zi,

Vestea bună este însă că vei reuși să ții departe orice poftă alimentară dacă vei ști că acasă ai deja ceva pregătit.

În cazul în care nu vezi nicio schimba nu ignora importanța unui medic sau a unui specialist în nutriție. Și chiar dacă ai rezultate, dart e simți dezamăgit, e important doar să auzi de ce trebuie să slăbești.

Poate cel mai important sfat pe care îl poți primi atunci când vrei să slăbești este că trebuie să își iubești corpul.  Atunci când vine vorba despre schimbări, atitudinea este în general cheia spre o reușită pe termen lung. Inclusiv în zilele mai grele trebuie să rămâi pozitiv în legătură cu scopul tău.

Loading...