Anamaria Vasile

Povestea cuplului care a reușit să slăbească împreună peste 170 de kilograme

Acum doi ani Daniel și Alexandra au decis că este momentul să aibă un mod sănătos de viață. Așa se face că de când cei doi și-au pus acest scop, tinerii îndrăgostiți au reușit să scape de peste 170 de kilograme adunate.

Când își amintesc de acea perioadă, Daniel și Alexandra își dau seama că această decizie le-a schimbat viața, dar și relația. Tânărul cuplu și-a setat acest scop chiar la începutul anului, în luna ianuarie și au reușit cu succes, să își ducă planul până la capăt, în aproximativ doi ani de zile. Alexandra a ținut pe tot parcursul acelei perioade un fel de jurnal online în care oricine putea să vadă ce anume și cât mănnc sau ce fel de exerciții fizice fac. De asemenea, cei doi aveau postat și poze de la început și până la final pentru ca toată lumea să poată observa diferența uriașă între aspectul lor fizic.

Cu toate că amândoi aveau multe kilograme în plus aceștia au reușit să se îndrăgostească unul de celălalt și să se căsătorească sau să călătorească prin mai multe țări. Cei doi spun că iubirea nu cunoaște niciun fel de limită nici de kilograme, nici de dimensiuni. Tinerii îndrăgostiți au reușit să vadă frumusețea inteioară în primul rând iar apoi și pe cea exterioară. Ba chiar mai mult, aceștia s-au sprijinit reciproc pe tot parcursul acelei perioade lungi și dificile. Această experiență i-a apropiat și mai mult decât înainte.

Niciunul dintre cei doi nu l-a iubit mai puțin pe celălalt din cauza aspectului fizic. Dar fiecare dintre cei doi a știut că își dorește o viață fericită împreună. Aceștia au ajuns să nu se mai poată bucura de micile plăceri ale vieții cum ar fi plimbările lungi sau cinele romantice sau filmele de la cinematograf. Așa că tinerii au început să nu mai stea în fața televizorului cu multă mâncare ci să facă exerciții fizice în acea perioadă de timp. Datorită acestei schimbări tinerii au reușit să își schimbe complet viața, anume împreună, nu separate, și așa să devină și mai puternici.

Acum Daniel și Alexandra sunt și mai îndrăgostiți unul de celălalt decât oricând. Povestea celor doi a inspirit o mulțime de oameni din toată lumea. Cei doi pot să dea sfaturi despre cum să se motiveze sau despre cum să nu cedeze în fața greutăților.

Ei spun că oamenii trebuie să învețe să se accepte și să fie în regulă cu ideea că în general oamenii nu sunt perfecți, iar acest lucru este perfect în regulă. Atât ea cât și el acum nu se mai jenează din cauza aspectului fizic și arată oricui poze cu ei doi transpirați și obosiți după exercițiile fizice. Sfaturile lor pentru cei care își doresc o schimbare asemănătoare sunt simple. E nevoie de renunțarea la produsele grase, la sucurile acidulate. De asemenea foarte important este consumul regulat de apă plată. În plus, cei doi tineri afirmă că niciodată, pe tot parcursul schimbării pe care au pus-o la cale, nu s-au ghidat după regulile impuse de societate.