Anamaria Vasile

Omul de serviciu este chemat de urgenţă să cureţe murdăria

Omul de serviciu este chemat de urgenţă să cureţe murdăria. Nu-i vine să-şi creadă ochilor când priveşte în coşul de gunoi

Elevii de la o şcoală din Kentucky ştiu că unitatea de învăţământ unde activează nu ar fi la fel de curată şi îngrijită fără priceperea şi dăruirea celui care are în atribuţii acest lucru şi anume omul de serviciu. De aceea, în semn de mulţumire, aceştia au decis să-i facă bărbatului o surpriză la care nu s-ar fi aşteptat poate niciodată.

Ricky Spaulding este om de serviciu la „Anderson County High School” din Lexington, Kentuky, fiind considerat de mulţi dintre cei care îl cunosc drept „un tip minunat” căruia îi place să se achite cu multă perseverenţă de fişa postului.

Corpul profesoral împreună cu toţi elevii acestei şcoli au hotărât că bărbatul merită răsplătit pentru strădania lui şi în acest scop au făcut o colectă de bani pentru ca el să poată vizita familia fiului stabilit în străinătate.

Când au aflat că nu şi-a văzut fiul din Italia de un an şi nu şi-a întâlnit niciodată micul nepot, aceştia au decis să strângă în secret bani pentru a-l ajuta să poată face o astfel de călătorie. În timpul adunării tuturor în sala de sport, directorul Chris Glass a anunţat că cineva a făcut mizerie în sala de sport şi, desigur, Spaulding era persoana cea mai indicată pentru a o curăţa.

Acesta s-a deplasat în mare grabă la locul cu pricina crezând cu adevărat că este nevoie de el acolo. Surpriza a fost extrem de mare pentru că în coşul de gunoi se afla o sumă mare de bani strânşi de elevi şi profesori ca dar pentru neobositul angajat şi anume 1900 de dolari.

Soţia lui Ricky a numit această sumă de bani „un miracol” şi a spus că banii îi vor cheltui împreună cu fiul, nora şi nepotul lor. „Cuvintele nu pot descrie bucuria pe care o simt acum”, a mărturisit Spaulding.