Anamaria Vasile

Pentru ca tatal sau nu putea sa ii fie alaturi in prima zi de scoala acest copil a fost „excortat” de 24 de politisti!! Motivul insa este extrem de emotionant!!

Atunci cand esti mic si unul dintre parinti iti dispare subit nimeni nu ii mai poate lua locul iar celor ramasi le este greu sa creada ca pot trece peste acest tragic eveniment insa cu timpul lucrurile isi revin la normal iar cei care le sunt alaturi incearca sa ii ajute pe cat posibil.

Luna septembrie a fost una foarte grea pentru micul Jackson și familia lui.

Tatăl băiatului a încetat din viață la începutul lunii august, după ce a suferit mai multe traumatisme în urma unui accident rutier. Tatăl copilului, Justin, avea doar 39 de ani și era ofițer de poliție în Amarillo.
Jackson trebuia să meargă la festivitatea primei zi de școală, se gândea că va fi o zi tristă, fără tatăl său care nu-i mai putea fi alături, dar când a deschis ușa s-a trezit cu 24 de ofițeri de poliție care se prezentaseră în fața casei lui și îl așteptau pentru a fi alături de el în prima lui zi de școală. Ofițerii erau colegii de serviciu ai tatălui său.

Odată ce au ajuns cu toții la școală, polițiștii s-au aliniat pe hol și fiecare i-au oferit o îmbrățișare micuțului, înainte de a pleca. Jessica, mama băiatului a declarat că este foarte sigură că pentru fiul său a contat enorm faptul că colegii tatălui lui i-au fost alături atunci când tatăl nu a mai putut: ,,Este minunat să știu că încă este iubit de colegii săi care i-au fost a doua familie și că încă le pasă”, a spus mama.

Colegii tatălui lui Jackson au spus despre Justin că era un om bun și corect cu toată lumea: ,,Chiar și în ultimul an, când avea dureri îngrozitoare și nici nu putea să mearga singur, tot timpul întreba cu ce te poate ajuta” a declarat colega sa, ofițerul de poliție Carla Burr.
Ofițerii au avut o zi aglomerată fiindcă apoi i-au escortat și pe frații lui Jackson în prima lor zi de școală, aceștia sunt în clasa a doua, respectiv a patra.

Această poveste emoționantă demonstrează că deși tatăl lui Jackson a încetat din viață, faptele bune pe care le-a făcut în timpul vieții îl ajută să fie în continuare alături de copiii săi.