Spală-te pe cap cu o cutie de bere pentru curăţarea matreţii, Reduce pierderea părului şi creşte părul cu lungimea de 10 cm după 2 săptămâni
Berea este băutura disponibilă în frigiderul multor familii, mai ales în vara caldă ca aceasta. Nu pierdeți timp sau efort, purtați doar o cutie de conserve și folosiți instrucțiunile de mai jos, fără păr încurcat sau părul frânt fără a merge la salonul de coafură.
Efectul berelor este păr strălucitor, matreata curată, stimulează efectul îndelungat de creștere fiind eficient deoarece conține multe ingrediente naturale de fermentație, proteine, vitamine B și multe alte substanțe nutritive pentru a hrăni părul într-un mod mai sănătos.
În special, maltoza și sucroza din bere ajută la strângerea culorii și la strălucirea fiecărei fibre, îmbunătățind distrugerile asociate cu deteriorarea, incluzând părul scalpului sau părul despicat, îndepărtând iritarea pruriginoasă
Iată sfatul pentru dvs:
Pasul 1: Dacă părul este foarte fragil, treceți prin mai multe tratamente de frumusețe cum ar fi vopsirea, îndoirea etc., apoi turnați berea în oală, lăsați-i vaporii de aer timp de aproximativ 30 de minute, reducând concentrația de alcool și gaz. Eliberarea dioxidului de carbon restricționează cicatrizarea părului.
Pasul 2: Apoi, șamponul în mod normal, apoi utilizați berea pentru a înlocui balsamul, se toarnă lent în păr și se maschează ușor cu vârfurile degetelor pentru a se hrăni profund în pielea părului și a uleiului.
Lucrezi ca asta pentru aproximativ 2 minute, dacă părul este împărțit, înmoaie coada în bere timp de 5 minute, vei vedea o reducere semnificativă. În cazul în care vă temeți de mirosul de bere pe păr, apoi inversați procesul, șampon cu bere și apoi utilizați șampon.
Pasul 3: Adăugați 5 – 10 minute pentru a maximiza utilizarea. În cele din urmă, clătiți cu apă, permeați părul uscat cu un prosop moale. Nu utilizați uscătorul pentru a evita deteriorarea părului, în plus, ar trebui să aplicați numai de până la 3 ori pe săptămână, nu ar trebui să abuzeze.
Numai după 1 sau 2 aplicații, veți simți efectul surprizei, părul mai puternic și mai gros, cu scalp foarte confortabil, fără mătreață, fără mâncărime.
Așteptăm părerile voastre !!
Dacă este băută în cantităţi moderate, berea, ca şi vinul, are proprietăţi incontestabile. Faimoasa licoare combate anemia, e ideală pentru rinichi şi oase, dar ne poate ajuta să obţinem şi o piele catifelată. Medicul George Sireţeanu spune pentru Gândul ce alte beneficii mai poate avea.
Berea este produsă prin fermentarea unei infuzii de malţ (germeni de orz), având un aport ridicat de minerale precum potasiu (36,5 mg/100ml), fosfor (13,5 mg/100ml)şi magneziu (7,37 mg/100ml). De asemenea, berea este bogată în vitamine B, în special vitamina B9.
1. Menţine sănătatea rinichilor
Un studiu finlandez a demonstrat că, faţă de alte băuturi alcoolice, berea are mult mai multe efecte benefice asupra aparatului renal, fiecare sticlă de bere consumată reducând cu 40% riscul de apariţie a calculilor renali (pietre la rinichi).
2. Ameliorează digestia
Berea (în special cea brună) conţine până la 1 g de fibre solubile la fiecare pahar de 300 ml, spre deosebire de vin, care nu conţine fibre. Fibrele au un rol important în procesul de digestie, reglând tranzitul intestinal (constipaţia şi diareea).
3. Scade nivelul de colesterol „rău”
De asemenea, fibrele conţinute în bere ajută la scăderea nivelului de LDL-colesterol („colesterolul rău”).
4. Creşte aportul de vitamine B
Conform unui studio olandez, băutorii de bere au un nivel de vitamina B6 cu 30% mai ridicat decât persoanele care nu beau şi un nivel dublu faţă de băutorii de vin. Este cunoscut faptul că berea are un conţinut ridicat în vitamina B12, care are proprietăţi antianemice, fiind rar găsită în alte alimente.
5. Bună pentru sistemul osos
Nivelul ridicat de siliciu din bere favorizează creşterea densităţii osoase.
6. Bun remediu împotriva insomniei.
Berea conţine acid nicotinic şi lacto-flavină, care favorizează somnul.
7. Protejează împotriva infarctului miocardic
Băutorii de bere au un risc cu 40-60% mai mic de a face infarct miocardic decât cei care nu beau niciodată.
8. Împiedică formarea cheagurilor de sânge
Ingredientele conţinute de bere previn apariţia cheagurilor de sânge.
9. Menţine memoria vie
Studiile au arătat că băutorii de bere au un risc mai scăzut de a dezvolta boala Alzheimer şi demenţă decât persoanele care nu beau bere.
10. Remediu împotriva răcelii
Berea caldă este un bun remediu împotriva răcelii, orzul încălzit ameliorând circulaţia sangvină şi respiraţia, lupta împotriva durerilor articulare şi întăreşte sistemul imunitar.
11. Reîntinereşte pielea
Anumite vitamine conţinute de bere regenerează pielea şi au un rol pozitiv asupra pigmenţilor, pielea devenind suplă şi netedă.
“Totuşi, nu uitaţi că berea este bogată în calorii (între 20 şi 70 kcal/100ml)şi conţine alcool, care pot conduce la creşterea în greutate, stare de ebrietate şi chiar alcoolism”, concluzionează medicul George Sireţeanu pentru Gândul.