Anamaria Vasile

Stăpânul îşi ia câinii la o plimbare cu maşina. Reacţiile celor doi patrupezi au cucerit internetul

Un câine este mereu o mare bucurie pentru familia care l-a adoptat. Loialitatea şi energia pozitivă pe care ni le arată aceşti simpatici patrupezi sunt nepreţuite.

Oricât de mult ne-am dori să ne petrecem tot timpul alături de ei, uneori acest lucru nu este posibil întrucât orice om are nevoie de un job pentru a-şi asigura traiul.

Ce facem însă cu animalele noastre de companie atunci când nu avem cu cine să le lăsăm?

Videoclipul de faţă a fost surprins de un bărbat care tocmai a încheiat o zi istovitoare de muncă şi a mers la un centru de îngrijire a câinilor pentru a-şi lua acasă cei doi prieteni necuvântători.

Fiindcă nu are cu cine să-i lase acasă, el a considerat că aceasta va fi cea mai bună soluţie, mai ales că la acest centru patrupezii au parte de multă atenţie, jocuri şi răsfăţ alături de alte exemplare din rase diferite.

Ne-am fi imaginat că după o zi plină de distracţie şi mişcare cei doi câini vor fi foarte obosiţi, însă lucrurile nu stau deloc aşa. În clipa în care îl văd pe stăpânul lor venind să-i ia acasă, cei doi Husky sunt super emoţionaţi şi se întrec pentru a-i câştiga atenţia. Sunt adorabili!

Pentru acest bărbat nimic nu este mai frumos decât să-şi vadă câinii după o zi lungă de lucru. Judecând însă şi după felul în care reacţionează cei doi patrupezi, se pare că şi pentru ei este cea mai bună parte a zilei.

Cei doi câini nu-şi pot stăpâni entuziasmul şi se comportă aşa pe tot parcursul drumului, chiar dacă stăpânul lor este la volan. Ei parcă nu mai au răbdare să ajungă acasă pentru a-i „spune” bărbatului cât de mult le-a lipsit.