Anamaria Vasile

Tatăl îi cântă o melodie de-a lui Bon Jovi fetiţei sale

Dacă sunteţi în căutarea unui videoclip amuzant, atunci nu trebuie să îl mai căutaţi.

Filmuleţul de faţă vă va aduce zâmbetul pe chip încă de la primele secunde şi vă va însenina întreaga zi dacă îl veţi urmări până la capăt.

La numai opt luni, micuţa Sydney se dovedeşte a fi o mare fană a genului muzical „rock”, mai ales atunci când tatăl săi îi cântă la chitară melodia preferată.

Încă din primele luni de viaţă, Sandy s-a obişnuit să audă în jurul său acorduri de chitară.

Acest lucru nici nu este de mirare având în vedere faptul că tatăl său se dovedeşte un adevărat expert atunci când mânuieşte acest instrument muzical.

Ori de câte ori bărbatul începe să cânte, micuţa se apropie de el şi împreună au parte de momente cu totul speciale.

Nimic însă nu se compară cu momentul în care tatăl începe să cânte „Dead or alive”, melodia celebrului Jon Bon Jovi.

Dacă la început bărbatul a crezut că el va fi protagonistul principal al acestui clip, nu a durat mult până când s-a convins că adevărata vedetă va fi chiar fiica sa.

Ca o adevărată fană a acestei melodii din anii `80, Sandy adoptă o grimasă specifică pe faţă şi începe să îşi mişte capul într-un balans pur şi simplu adorabil.

Nici ţipetele cu care îl acompaniază pe tatăl său nu sunt deloc străine acestui gen de muzică.

Energia acestei fetiţe este debordantă, iar reacţia sa la acest cântec nepreţuită.

Explodeaza de energie si arata nefiresc de tanar pentru varsta lui.

Jon Bon Jovi reuseste sa ridice in picioare un stadion cu 65.000 de oameni, chiar si la aproape 30 de ani de cand a urcat pe scena pentru prima oara.

Secretul este unul singur, dupa cum recunoaste chiar solistul. Fii in pas cu vremea si nu incerca sa pari, ceea ce nu esti.

Un stadion nou nout, 65.000 de fani, si o trupa care din 1983 incoace, a demonstrat ca stie sa invinga timpul. Acestea sunt elementele cocktailului exploziv care a facut sa tresara oraselul East Rutherford din New Jersey. Fanii formatiei Bon Jovi, ajunsi oameni in toata firea, s-au grabit spre arena, ca in vremurile adolescentei.

Cum reusesc baietii de la Bon Jovi sa ramana in carti, dupa atat timp? “Va place de noi, nu va place… oricum e bine, fiecare cu gustul sau.

Dar trebuie sa recunoasteti ca muzica noastra este sincera si de aceea atrage generatie dupa generatie.

Niciodata n-am incercat sa fim altceva decat eram. N-am ramas blocati in anii ’80 cand ne-am lansat. Ne-am maturizat in vazul tuturor si publicul nostru, odata cu noi”, spune Jon Bon Jovi.

La 48 de ani, cand cei mai multi dintre noi se gandesc la pensie, Jon Bon Jovi stie ca un singur lucru il tine departe de uitare: concertele in care isi da tot ce are mai bun.