Anamaria Vasile

Vreau să fiu la curent cu tendințele Social Media ca să îmi înțeleg copiii mai bine

Înainte de a explica titlul, aș dori să vă spun că sunt foarte mândră că sunt mamă tânără! Mă simt împlinită că am doi copii, lucrez, am grijă de mine și de familia mea. Am putere să le duc pe toate și reușesc, chiar și când sunt obosită, să țin pasul cu ritmul vieții.

Am auzit și despre situații în care copiii, chiar și de vârsta piticilor mei, 3 și 5 ani, au acces nelimitat la tabletă sau telefon, ba chiar au propriile gadgeturi.

Deocamdată și, sperăm noi, pentru o perioadă cât mai lungă, nu vrem să le cumpărăm copiilor telefoane! Nu considerăm că vor fi de folos în dezvoltarea lor.

Însă nu vreau nici să îi țin într-o bulă! Ei trebuie să cunoască lumea în care trăiesc, iar ea este strict legată de evoluția tehnologiei.

De aceea, vreau să fiu la curent și cu tendințele Social Media. Recunosc, jobul meu presupune un contact permanent cu urmăritorii pe rețelele de socializare, ceea ce îmi ușurează misiunea. Însă apar noi curente în fiecare zi, apar creatori de conținut pe YouTube și fel de fel de provocări pe TikTok.

Da, am și TikTok! Încerc să urmăresc toate trendurile. Vreau ca atunci când mă întreabă copiii de vreun termen auzit pe internet, să îi pot răspunde și să și înțeleg despre ce vorbește.

Bineînțeles, fac acest lucru și pentru a le urmări comportamentul. Este o întreagă lume pe internet și nu doresc ca ei să descopere și parțile negative ale ei. Întotdeauna, cei mici accesează internetul doar sub supravegherea mea și preț de doar câteva zeci de minute pe zi.

Dacă tot am vorbit astăzi despre Social Media, vă invit să mă urmăriți pe Facebook AICI și pe Instagram AICI 🙂