Anamaria Vasile

Zodiile care fac nuntă și care divortează, în curând

Cu toate că oamenii au început să depună un mare efort pentru a fi într-o relație, rezultatul nu este mereu cel dorit.

Unele zodii ajung să trăiască fericite până la adanci bătrâneți, altele se despart. Îți prezentăm cuplurile de nativi din zodiac ce vor face pasul cel mare sau… nu!

Zodiile care fac nuntă

Berbec și Pești

Surprinzător, oricât ar fi de diferiți Berbecii și Peștii, ei caută același lucru în dragoste. Vor o relație profundă, stabilitate și fidelitate pe viață.

Taur și Capricorn

Sunt amândoi ambițioși, au aceleași principii și visuri în viață și vor descoperi chiar de la începutul relației cât de bine le stă împreună.

Taur și Rac

Nativului Taur îi place să aibă grijă de senzualul și sensibilul Rac. Iar celui de al doilea îi place la nebunie să fie ocrotit și iubit. Nu e relația perfectă? Bineînțeles că da și nimic nu îi va despărți pentru că fac parte dintre acele perechi de zodii care se găsesc din tinerețe și rămân unite până la bătrânețe.

Leu și Gemeni

Amândoi caută atenție și admirație. Primul este mai agresiv, al doilea mai diplomat, dar cumva se întâlnesc la mijlocul drumului. Își vor oferi unul altuia tot ce au nevoie, pentru că au aceleași nevoi.

Gemeni și Vărsător

Este imposibil ca relația lor să eșueze. Seamănă ca două picături de apă. Amândoi sunt prietenoși și activi, plini de energie și generoși cu sentimentele, fără să aibă pretenții de la celălalt.

Zodiile care divorțează

Leu și Vărsător

Chiar dacă ambii nativi sunt dinamici și inventivi, sunt la fel de… volatili. Niciunul nu va fi în mod deosebit interesat de afecțiunea și nevoile celuilalt, pentru că fiecare are mai multă grijă pentru sine. Leul cere prea mult, în timp ce Vărsătorul nu poate respira dacă nu are libertate deplină.

Gemeni și Fecioară

Amândoi sunt buni la comunicare, se înțeleg din priviri, dar nu au deloc încredere unul în celălalt. Fecioara vrea ca totul să fie organizat, simplu, clar, în timp ce Geamănului îi plac complicațiile, umbrele și micile aventuri.

Rac și Balanță

Se știe că Racii sunt sensibili, emotivi și schimbători. La ei, totul se desfășoară în jurul emoțiilor. Pe când Balanțele sunt echilibrate, pasive, reci… se implică doar atât cât trebuie și nu le dau apă la moară Racilor răsfățați.

Leu și Pești

Leul, cu egoul lui uriaș și pretențiile lui, nu va reuși deloc să comunice cu sensibilul Pește, care are nevoie de romantism, mister și pasiuni ascunse. Tot timpul Leul va spune ceva care îl va răni pe partenerul din Pești, iar acesta din urmă va fi incapabil să mai păstreze aprinsă dorința și iubirea.

Gemeni și Rac

Un introvertit și un extrovertit. La poluri opuse. Geamănul vrea diversitate, distracție, prieteni, evenimente, societate și nu are răbdare pentru toanele Racului. Iar acesta din urmă vrea liniște, armonie, romantism și un partener care să fie lipit de el zi și noapte, notează dcnews.ro.